Magányfélelem, sírhatnék?
Sziasztok,
14 éves vagyok. Nincs sok barátom,de aki van,velük úgy tényleg nagyon jóba vagyok. Kissé antiszociális vagyok. Félek, hogy akik vannak, egy idő után ők is eltávolodnak tőlem... Mások sokszor bántanak, iskolán kívül szinte mindig nagyon rossz kedvem van. Szüleimmel nem találkozok sokat... Gyakran gondolkodom azon, hogy az ember miért van, vagy is hogy én miért létezem, és miért vagyok ott, ahol.. Mióta gyakran rossz hangulatom van, dekoncentrált vagyok, nehezebben tanulok. Reggelente mindig sírhatnékom van. Mit csináljak? Mivel lehetne jobb a hangulatom? Félek,hogy egy idő után már így marad, és nem tudok rajta egykönnyen változtatni..
Szia!
Egy kis csokievés mindig jól esik vagy beszélgess egy normális emberrel vagy menj el egy új helyre. Nekem ilyesmik feldobják a hangulatom. Remélem tudtam segíteni.
Tiszteletem!
Nincs azzal semmi baj, ha az ember, nem mindig a középpontban akar ugrálni. :) Létezik csendesebb típusú ember is, emiatt ne érezd rosszul magad. Ahogy írtad vannak hozzád közel álló barátok. A legjobban úgy erősítheted meg ezeket a kapcsolatokat, ha egyszerűen adod magad, azt, aki vagy. :) Számíthassanak rád és te is számíthass rájuk, ha gond van.
Milyen formában bántanak és kik, ha szabad kérdeznem. (Konkrét neveket nem kell mondani, elég annyi is ha pl: osztálytársak stb. Érted szerintem. )
Hogy-hogy nem találkozol sokat a szülőkkel? Munka?
A töprengéseid teljesen normálisak, egyszerű életkori sajátosság az esetleges hangulatváltozás is egyaránt. mindenkinek van egy ilyen időszaka, hiába túl kell esni rajta, de megéri. Ez csak ideiglenes, addig is remek hangulat javítóként tudok csokit ajánlani. Persze csak mértékkel. :)
A barátaiddal beszéltél már ezekről a dolgokról? Ha esetleg nem, akkor érdemes lenne. :)
A jó hangulatért tenni kell, kellemes zenék, az élet apró dolgai, amik megmosolyogtatnak, vidám emlékek, és önmagadba fektetett hit! Képes vagy végig csinálni ezt az időszakot és jobb lesz, de tenned is kell érte. Ha lefekteted az alapokat, lesznek kapaszkodóid, addig is továbbra is a barátokra való támaszkodást tudom még ajánlani. :)
Remélem tudtam segíteni, amennyiben bármi problémád van, bármikor bármivel írhatsz erre az e-mail címre nekem: gondolatokegykoponyabol@gmail.com
Ifjúságsegítő vagyok, legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni. :)
Tisztelettel: Kenyeres Dániel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!