Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csináljak abban a másfél...

Mit csináljak abban a másfél órában?

Figyelt kérdés
Nyelvvizsgám lesz és a magnós és az írásbeli között lesz majdnem másfél óra szünetem. Mivel üssem el az időt? Tanulással esetleg? De az írásbelin ilyen szövegértős/szövegbeillesztős meg levélírás szokott lenni. Szóval nem valami tanulós vizsga.
2014. márc. 21. 19:07
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Olvass egy könyvet!
2014. márc. 21. 19:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Bármivel, csak ne tanulással. Aki a vizsga napján tanul, az nem teljesít jól. Összezavarod a tudásod, arra fogsz koncentrálni, hogy mit nem tudsz, nem arra amit igen. Elveszíted az önbizalmad. Akinek meg nincs önbizalma, az nem hozza ki magából a maximumot. És amit előtte nem tudtál, ott úgyse fogod megtanulni. Tehát a tanulást erősen nem ajánlom.

Én elmennék enni valamit a helyedben.

2014. márc. 21. 19:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Játszd ki kétszer a Metal Gear solid V Ground Zeroes-t. Tanulást semmi esetre sem. Nézz szét az épületben, a környéken esetleg.
2014. márc. 21. 19:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor tanulni semmiképpen nem fogok :) Angol nyelvű könyvet lehet vagy az is zavaró? (Harry Potter e-book szóval nem valami bonyolult XD)
2014. márc. 21. 20:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az nem gáz, ha angolul olvasol, csak ne tanulj.
2014. márc. 21. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is elmehetsz valamit kajálni, vagy kérd meg egy barátodat, hogy kísérjen el a vizsgára, majd abban a másfél órás szünetben beszélgethetsz vele,vagy elmehettek valahova addig :) De tényleg semmiképp ne tanulj,mert aznap nincs értelme. Máskor én is elkövettem ezt a hibát,semmivel nem lett jobb. (nem nyelvvizsgán.)
2014. márc. 23. 14:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Sikerült a vizsga?
2021. febr. 3. 03:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!