Napi masfel ora futassal mennyi ido alatt fogyhatok?
163cm vagyok, 65 kg. A felesleg tobbnyire a csipomon,combomon es a felkaromon van.
Mar kiskorom ota van rajtam felesleg. Szeretnek lefogyni vegre
Mar 2 napja mindennap masfel orat kocogok futogepen folyamatosan, ugy tudom kocogassal jobban lehet fogyni azert csinalom igy. Mellette probalok keveset es kevesbe cukros eteleket altalaba ilyet: reggel egy muzli, del elott egy db kakaos csiga (hogy ne legyen annyira csoki hianyom) esetleg egy db szendvics delutan 1 tanyer fott etel( tobbnyire leves vagy fozelek) utana meg mar csak almat eszek.
Mennyi ido alatt tudok fogyni 10-15 kgt? Vagy mit tudok meg tenni a fogyas erdekeben??
-Az én véleményem-
A fogyáshoz jó döntés a kocogás, de semmit se ér az egész ha nem vagy kalóriadeficitben. Tehát ha több kalóriát viszel be mint amennyit egy nap elégetsz, akkor nem fogsz fogyni.
Lehet enni, sőt tilos a koplalás, napi 5-6 étkezés is mehet, de ezek fehérje és zöldség alapú legyen, a gyors felszívódású szénhidrátokat kiiktatva (persze a szénhidrátot nem kell azonnal kiiktatni).
Műzli: agyoncukrozott szénhidrátbomba
Kakaós csiga: ugye most csak viccelsz
Szendvics: fehérkenyér kuka
Alma/gyümölcs: gyümölcscukor
Ha hajlamos vagy a hízásra, nem hinném hogy így tudnál fogyni...
Étrend kérdése.
Kocogás fölösleges, semmivel sem lesz jobb tőle, de guggolástól elveszi az időt. Gyakorolhatnál késsel, viperával gázsprével, de elveszi az időt a kocogás. Tehát fölösleges és időrablás miatt káros.
Müzlival, kakaóscsigával és szendviccsel meg hizlalod magad. Mellé átlag futás a mozgásod, így átlagos beteg nő leszel. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!