Vannak itt még olyan emberek akik mindent megpróbáltak, hogy szerezzenek barátokat, ne legyenek magányosok és nem sikerült?
Figyelt kérdés
2014. márc. 16. 14:33
11/12 anonim válasza:
nem, azt nem úgy értettem, hogy a férfiak homo beállítottságúak. úgy értem, hogy a férfiak és a nők is a szép nőket részesítik előnyben ha beszélgetni akar velük, illetve ha csak férfi van, a férfiak is inkább a szép férfiakat tartják szimpatikusnak, annak ellenére hogy nem szexuális a vonzalom.
magyarul egy átlagos külsejű férfi után már csak a ronda férfi van. vagy hogy még érthetőbb legyen, esélyek a beszélgetésre:
1.szép nő
2.átlagos nő
3.szép férfi
4.csúnya nő
5.átlagos férfi
6.csúnya férfi
azt azért meg kell jegyezni, hogy itt a nő általában 30 alatt értetődik, a40-50 éves ráncos mami nem nő a férfiak szemében.
12/12 anonim válasza:
Igen, de meguntam, hogy mindig én lépek és inkàbb egyedûl fogok maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!