Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Vannak itt még olyan emberek...

Vannak itt még olyan emberek akik mindent megpróbáltak, hogy szerezzenek barátokat, ne legyenek magányosok és nem sikerült?

Figyelt kérdés

2014. márc. 16. 14:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nem, azt nem úgy értettem, hogy a férfiak homo beállítottságúak. úgy értem, hogy a férfiak és a nők is a szép nőket részesítik előnyben ha beszélgetni akar velük, illetve ha csak férfi van, a férfiak is inkább a szép férfiakat tartják szimpatikusnak, annak ellenére hogy nem szexuális a vonzalom.

magyarul egy átlagos külsejű férfi után már csak a ronda férfi van. vagy hogy még érthetőbb legyen, esélyek a beszélgetésre:

1.szép nő

2.átlagos nő

3.szép férfi

4.csúnya nő

5.átlagos férfi

6.csúnya férfi

azt azért meg kell jegyezni, hogy itt a nő általában 30 alatt értetődik, a40-50 éves ráncos mami nem nő a férfiak szemében.

2014. márc. 20. 16:33
 12/12 anonim válasza:
Igen, de meguntam, hogy mindig én lépek és inkàbb egyedûl fogok maradni.
2014. ápr. 15. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!