Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan jutok a pénzemhez,...

Hogyan jutok a pénzemhez, amit tegnap internetes csalók megpróbáltak a kártyám adataival, ellopni tőlem?

Figyelt kérdés

Tegnap megpróbálták a bankszámlámat neten keresztül megcsapolni...elvileg sikerült is?! zárolva lett a számlámon egy nagyobb összeg,illetve le lett tiltva a bankkártyám a további visszaélések elkerülése érdekében!

Most nem tudom,hogyan tovább!?

Vissza kapom e azt az összeget,amit nem én költöttem el!?

Volt ilyen már valakinek,mi a gyakorlat ilyenkor?

2013. nov. 3. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:
menj be a bankodba ott elmondják.
2013. nov. 3. 16:17
 2/4 A kérdező kommentje:
igen,köszi :DD ezt én is sejtettem(tudom,holnap megyek)...arra lennék kíváncsi történ e ilyen valakivel itt...?
2013. nov. 3. 16:41
 3/4 anonim ***** válasza:

amennyiben a hiba nálad lelhető fel, pl a pin kódodat kiadtad másnak, felírtad papírcetlire stb, tehát a pin kódodat lopták el, akkor a bank szétteszi a kezét, hogy így jártál.

Amennyiben neten lopták el a kártyaadatokat, pl mert bedőltél az otp adathalászlevélnek ,stb, akkor szintén.

ha ATM-ben másolták le a kártyádat, akkor van esélyed, hogy visszakapod.

Rendőrségre mehetsz feljelentést tenni.

2013. nov. 24. 19:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!

Voltam a rendőrségen is ...a bankban kaptam igéretet,hogy kártalanítanak.

Neten lopták el az adataimat valahogyan és külföldi tranzakciókat próbáltak illetve sikerült is belőle egy,ami számomra elég nagy összegnek számít!

Vagyis ha ellopják ,minden összeg nagynak számit!!

Szóval a bankom biztonsági szolgálatának tüntek fel a

"gyanús" tranzakciók és zárolták a kártyámat,mielőtt bármit észre vettem volna az egészből.Ugyanis külföldi terminálokat használtak stb.

Egyenlőre folyik a nyomozás és fogalmam nincs lesz e pénzem belőle valaha!

Kaptam új kártyát,de használni sem merem már...:(

2013. nov. 25. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!