Hogyan dolgozzam fel apum halálát, nem tudok nélküle élni?
Figyelt kérdés
2014. márc. 14. 23:22
11/16 anonim válasza:
amikor meghalt apám én ezt sokat hallgattam:
nem mondom, hogy jobb lesz tőle.
amúgy most érezheted mi az élet igazán. mi az a valami amiben gyalogolunk előre. és ahol járt apukád is, amikor az ő apja halt meg.
meg szerintem éld át az érzéseidet. esetleg írd is le őket.
12/16 anonim válasza:
Próbálj most minél több időt tölteni a családoddal! Tudom, mennyire fáj, hogy meghalt apukád, de az idő mindent begyógyít.
13/16 anonim válasza:
Részvétem. Bizony nehéz dolog a szerettein elvesztését feldolgozni, de tovább kell élnünk az életet, ne gondolj ilyeneket, hogy most elveszted majd anyukád is ,meg a tesód is, ez nem így működik, hála az égnek. Próbáld meg lekötni magad, amennyire tudod, sok időt tölteni a családdal, próbálj meglepetést szerezni nekik, amitől ők is, te is jobban fogod magad érezni. Idővel elhalványul a fájdalom.
14/16 anonim válasza:
Egyszerű tanáccsal tudok, jelenleg szolgálni. Adj időt magadnak, és majd le nyugszol ;)
15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm
2014. márc. 16. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!