Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Segítség, mért van az, hogy...

Segítség, mért van az, hogy ha rossz dolog történik egyből pengéhez nyúlok? értelmes válaszokat.15/L

Figyelt kérdés
2014. márc. 13. 22:11
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

#17. vagyok.

King Kong, nem igaz, amit mondasz. Én is le tudtam mondani róla, pedig nálam depressziósabb, antiszociálisabb ember kevés van, és nem kellett szakember sem. Ahhoz, hogy abbahagyja neki is akarnia kell. Ő dönt, mi csak tanácsokat adunk. Embertől függ, hogy le lehet-e beszélni, avagy sem. Csak mert 9-et nem lehetett, nem biztos, hogy 10.-et sem lehet.

2014. márc. 15. 14:14
 22/31 anonim ***** válasza:

Oké, ez mondjuk igaz :)

2014. márc. 15. 17:01
 23/31 Horus magnus est ***** válasza:
Talán penge fétish?
2014. márc. 15. 21:16
 24/31 anonim ***** válasza:
Valaki elmondhatná ,hogy régen miért nem volt ekkora divat a vagdosás? Téged jól fel kéne képelni ,hogy észhez térj ,és leszoktatni a sok szarról amit youtube-on nézegetsz. Gondolom emo/rocker vagy ,azoknál fura mód ez nagyon menő. Ha gondod van akkor old meg ,ilyen egyszerű. Gondolom nem vagy halálos beteg ,és nem intézetből írsz. Szerintem neked mindened megvan ,csak most ez a trendi. Nem hiszem el ,hogy egy 15 éves gyereknek olyan nagy világ rengető problémája lehet ,amit nem élt volna át már mindenki..
2014. márc. 21. 16:20
 25/31 anonim ***** válasza:
Én az összes ilyen embert egy olyan helyre küldeném ,amit a legrosszabb álmaiban sem gondolt volna ,hogy van olyan hely. Szerintem ezek után még azt is értékelné ,hogy leülhet egy székre ,és nézheti a falat. Ezen gondolkodj el ,mert a te "problémád" csak egy kis semmiség ,az igazi problémákhoz képest.
2014. márc. 21. 16:26
 26/31 anonim ***** válasza:

sa24n

Elég eltévedt egyén lehetsz. Nem csak az emo/rockerek vágják magukat (csak valamiért a sok laikus gondolja ezt), és ez nem is "menőzés" kérdése. Gondolod ha annyira menőnek gondolná, akkor itt kérne tanácsot? A másik meg, hogy "ha gondod van, old meg"... Ez a tipikus "nesze semmi fogd meg jól"...

Az meg mindent elmond a hozzáértésedről, hogy "felképeléssel" oldanád meg azt, hogy ne legyenek önsértési reakciói.

A második kommentedhez meg annyit fűznék hozzá, hogy ismered tán a kérdezőt? Ha nem, akkor honnan tudod, hogy mekkora problémái vannak? Ha rengeteg kisebb kudarc éri, az is vissza tud ám ütni, mint egy nagy. És ha a rengeteg kicsi mellé gyenge lélekjelenlét és lelkierő párosul, akkor az előidéz efféle dolgokat. Jobb lenne, ha gondolkoznál, mielőtt leírsz mindenféle elítélő véleményt..

(17/21-es vagyok)

2014. márc. 22. 00:03
 27/31 anonim ***** válasza:
Ne haragudj ,de én utálom az ilyen önsajnálkozó embereket. Mindenkinek vannak gondjai... Szerintem ezek mind apró problémák ,gondolom egy részét a barátja teszi ki ,a másik része meg ,hogy a suliban megfeleljen stb. Ezek mind olyan dolgok amiken mindenki át esett ,bár abban igazad van ,hogy pontosan nem tudom mi okozhatta ezt nála ,hogy vagdosnia keljen magát. De ha olyan óriási dolog állna ezek mögött ,szerintem már azt is megosztotta volna velünk. Én azt mondom amíg nem beteg ,van keze,lába tető a feje fölött ,és szereti a családja.. addig nem lehet olyan nagy probléma. A felképelést ,nem gondoltam teljes mértékben komolyan ..bár ha látnám ,hogy a húgom ilyet csinál ,lehet ez lenne rá a reakcióm.
2014. márc. 22. 04:14
 28/31 anonim ***** válasza:
sa24n: Nekem elmondta mi a baja, és hidd el, hogy ez nem az a tipikus "Tini vagyok, minden szar!" probléma. Az is, de emellé párosul egy sokkal nagyobb baj, amit nem írok ki, mert nyilván nem véletlenül nem írta ki a kérdező.
2014. márc. 22. 10:42
 29/31 anonim ***** válasza:
Persze, mindenkinek vannak gondjai, és mindenki máshogy kezeli őket. Ahogy mondtam régebben, van aki elszív egy féldoboz cigit percek alatt, van, akit hidegen hagy minden. Ha sok éven át szenved kisebb dolgoktól, azok is nyomhatnak rá akkora terhet, hogy pengéhez nyúljon. Attól, hogy rendelkezik olyan dolgokkal, mint ház meg szülők, még lehetnek gondjai anélkül is, hogy beteg legyen.
2014. márc. 22. 10:56
 30/31 anonim válasza:

vágd fel az ered, gad pusztuljon a hibás gén

de ha tényleg meg akarnád ölni magad akkor megölted volna és nem kéne koptatni a billentyűt

én is volt voltam ilyen helyzetbe, ha segítség kell írj privit

2014. márc. 30. 03:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!