Segítség, mért van az, hogy ha rossz dolog történik egyből pengéhez nyúlok? értelmes válaszokat.15/L
Előző, jobb lett volna, ha meg se szólalsz... te aztán nagyon tudsz bátorítani.
Kedves kérdező! Nagyon kérlek, hogy ennek még a gondolatát is felejtsd... A rossz dolgokat meg kell tanulni kezelni, de semmiképp nem megoldás a penge után kapkodás. Vannak, akikkel meg tudod beszélni az aktuális dolgaidat? Jó beszélni róla, könnyít rajtad, hidd el.
Értékes vagy! Az életed értékes! És a tested is az. Ne tegyél magadban kárt. Nem lesz jobb vele semmi!
Szeretettel gondolok rád, és sose add fel!
1.Valahogy le kell vezetned a feszültséget.Te úgy vezeted le a feszültséget,hogy vagdosod magad.Ez neked olyan,mint a Xanax a hipertóniásoknak.
2.Mert nincs kivel megbeszélni a dolgaidat,problémáidat.
3.Túl sok a lelki feszültség,amit eddig nem vezettél le,és most így jött ki.
4.Mert máshogy nem tudod levezetni,mert nem is próbáltad.
5.Mert még nagyon fiatal vagy,és nem tudod,hogy ez az egész később tök nagy hátrány lesz,például,ha mész egy állásinterjúra.A ti meg a mi generációnknak(én 18 vagyok jelenleg) már majd a kezünket is megnézik,ha odajutunk.
Lehet, hogy válaszoltál a kérdésre és lenyomorékoztad, de ezzel aztán nagyon előrébb került és most már tényleg sokkal jobb neki... remek.
Nem számoltam, hány sort írtam, de csak féltem a csajt, így ismeretlenül is. Szüksége van segítségre.
Akkor olyan negatív vagy,mint én.
Szerintem írj rám,beszélhetünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!