Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek? ("Kérjük, hogy a...

Mit tegyek? ("Kérjük, hogy a kérdés mezőbe írd a kérdésed, ne a magyarázathoz! ")

Figyelt kérdés
Nem igazán van olyan barátom akikkel közösen csinálnék bármit is, suliban persze vannak emberek akikkel kommunikálni szoktam de az csak ennyiben nyilvánul meg. Annyira magányosnak érzem magam, hogy egyszerűen nem bírok koncentrálni a tanulásra. Nem is tudom van e értelme neki...nem érzem úgy, hogy vihetem bármire is. Erre rátesz egy lapáttal, hogy az emberek akikkel körül vagyok véve kollégiumba nem igazán tanulnak tehát sokszor ez miatt kívülállónak érzem magam ott is, illetve amikor itthon vagyok akkor se jobb a helyzet mert mindig csak az üvöltés megy és egyszerűen ez annyira elszomorít, hogy semmit nem tudok csinálni csak lesni ki a fejemből. Nincs olyan ember aki mögöttem állna, aki azt mondaná, "igen is megtudod csinálni" (persze ez így erős mert édesanyám mondja, de ez természetes kell, hogy legyen). Próbálom nem kimutatni ezeket az érzéseket amik kavarognak bennem, de belülről már kezd felőrölni. --> egy senkinek érzem magamat a korosztályomon belül (20 éves vagyok)
2014. márc. 8. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Én megmondom,hagyd abba ezt a semmirevaló nyafogást,és megelégszem,hogy egy nulla vagyok..mert ez semmitéren nem fog előrébb vinni.20éves vagy még,tanulj képzed magad,amiben "biztos megtudod csinálni..." arra se számolj,hogy valaki pátyolgasson.Kicsit legyél magabiztosabb,önállóbb ...és talán ráérzel majd arra a bizonyos dologra,hogy nem is olyan rossz.Mivel a semmitevés,és ábrándozás (nézel ki a fejedből) az csak visszahúz,de azért te tudod.
2014. márc. 8. 15:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem várom el, hogy pátyolgassanak, sőt zavar, hogy szinte mindent megakarnak helyettem csinálni. Kicsit félreértettél szerintem, de köszönöm a válaszodat!
2014. márc. 8. 16:02
 3/4 anonim ***** válasza:
inkább a biztatásra értettem,most erre ne várj,de nem hinném hogy mérvadó lenne,szakadj ki ebből az állapotból.Találj magadnak valami motivációt,célt.Vagy békélj meg magaddal,és kezd előröl az ismeretség szerzését.Most mégis mit írjunk? Helyetted senki se fog mozdulni,ezt már most mondom.
2014. márc. 8. 16:05
 4/4 A kérdező kommentje:

Persze, egyértelmű, hogy rajtam múlik. Célom is van.

Azért írtam ki a kérdést, mert hátha más is jár ilyen cipőben mint én, és érdekel, hogy birkózott meg vele, miből merítette az erőt.

2014. márc. 8. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!