Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » 41 évesen egyedül. Van még...

41 évesen egyedül. Van még remény? Barátokat és nem társat keresek.

Figyelt kérdés

Nem a gyerek hiányzik az életemből, ahhoz mindig gyengének éreztem magamat. Saját magamat sem tudtam megvédeni, úgy éreztem, hogy folyamatosan bántanak, így nagyon elszigetelődtem.

Munkahelyen, ahova azért muszáj járni, sem lett senki, akivel barátkozhatnék, sőt szinte állandó mobbing áldozat vagyok.

Így a férfiaknak sem kellettem igazán, túlságosan zárkózott vagyok számukra.

De én is ember vagyok, aki azért nem képes teljesen egyedül élni. Valakinek sikerült hasonló helyzetből kitörni? Hogyan?

2014. márc. 8. 15:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Rá se ránts mit mondanak a többiek! Nekem sincs senkim, becsületes, rendesvagyok. Ha megyek kirándulni a budai hegyekbe mehetünk együtt!

2014. márc. 13. 15:43
 12/13 anonim ***** válasza:
39F. De családos és van egy tini gyerekem is. De ha csak beszélgetni akarsz, nyugodtan írhatsz.
2014. márc. 15. 06:40
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a "felajánlást".

Valójában ilyen Sex&city jellegű barátnőkre gondoltam. Akikkel valós életben is működő kapcsolat alakulhatna ki, akikre számíthatnék, akikkel bátrabb lennék...akár egyetlen egy barátnő is...

De lehet ez nálunk nem működik...csak New Yorkban.

2014. márc. 16. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!