Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Elegem van. Alig van akivel...

Elegem van. Alig van akivel beszélgessek, nem akarok megint depresszióba esni (? )

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm,de mindenki vele beszélget,mindenki őt kedveli,engem meg leszarnak,egyedül érzem magam,velem nem is nagyon beszélnek,mintha átlátszó lennék és ez fáj...

Nem akarok megint depressziós lenni,próbálok barátokat szerezni,de nem megy...már belefáradtam ebbe az egészbe,elegem van a tanácsokból,elegem van abból,hogy mindenki megmondja,hogy mit tegyek,csak egy jó szóra...biztatásra van szükségem,valakire akivel beszélgessek,mert már amit lehetett megpróbáltam...sokszor megpróbáltam öngyilkos lenni,persze nem ezért,de nem akarok megint odajutni.

2014. febr. 26. 12:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Na, ez a beszéd. Király vagy, fiatal vagy, fogd is fel így! A sulit ne hanyagold el, juss be valami jó egyetemre, és mutasd meg ki a jobb :)
2014. febr. 26. 16:44
 12/15 anonim válasza:
Az elszigeteltség depressziót szül. Nem biztos, hogy benned van a hiba, ha a szüleid kvázi bezárva tartanak. Persze, ha egy picit lázadnál, vagy megtudnád miért nem engednek el sehová, akkor lehetne közelíteni a nézőpontokat...
2014. febr. 27. 09:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Jokat irtak, sok szerencset. En is hasonlo gondokkal kuszkodok, de probalok valtoztatni.
2014. febr. 27. 11:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Egyszerűen ne foglalkozz a dologgal. Foglald el magadat valami hasznos dologgal. Olvass, halgass zenét, sétálj, tanulj, fotózz, fuss, tornázz. Majd lesznek új barátaid.

Beszélgess családtagjaiddal.

2014. márc. 2. 14:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha gondolod nekem írhatsz privátban! :)
2014. jún. 30. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!