Elegem van. Alig van akivel beszélgessek, nem akarok megint depresszióba esni (? )
Van egy barátnőm,de mindenki vele beszélget,mindenki őt kedveli,engem meg leszarnak,egyedül érzem magam,velem nem is nagyon beszélnek,mintha átlátszó lennék és ez fáj...
Nem akarok megint depressziós lenni,próbálok barátokat szerezni,de nem megy...már belefáradtam ebbe az egészbe,elegem van a tanácsokból,elegem van abból,hogy mindenki megmondja,hogy mit tegyek,csak egy jó szóra...biztatásra van szükségem,valakire akivel beszélgessek,mert már amit lehetett megpróbáltam...sokszor megpróbáltam öngyilkos lenni,persze nem ezért,de nem akarok megint odajutni.
Egyszerűen ne foglalkozz a dologgal. Foglald el magadat valami hasznos dologgal. Olvass, halgass zenét, sétálj, tanulj, fotózz, fuss, tornázz. Majd lesznek új barátaid.
Beszélgess családtagjaiddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!