Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Soha többet nem akarok kimenni...

Soha többet nem akarok kimenni az utcára. Miért van ez?!

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és eléggé visszahúzódó.Társaságban utálok lenni és mindenkitől félek.Utálok buliba járni meg ilyen buta szórakozó helyekre szerintem ennek nincs értelme.Az összes lány már várja hogy megnőljenek még pár évet és hogy járjanak mindenfelé.A barátnőm a múlthéten azt akarta hogy mennyek el vele sulibuliba.Gondoltam hogy jó na túl fogom élni úgyis.Mentünk az utcán a sötétbe és már a sulihoz értünk.Ő bemászott a keritésen én pedig féltevm hogy ne hadjon magam pedig megigérte hogy nem hagy csak úgy ott...Magam maradtam bementem az udvarba és 2 fiú nem tudom hány évesek de kb 15...Elkezdték hogy fellángoltatjuk a csajt a buli előtt.És elkezdtek jönni felém én pedig futottam.Nem sok kellett...aztán szenvedtem hogy legyen már vége ennek az egész bulinak is.!
2014. febr. 16. 20:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez azért van mert az emberek 90%-a seggparaszt bunkó , önimádó egoista és undorító.Magamra is igaz néhány negatív tulajdonság , de én teszek lépéseket afelé , hogy kerüljem a társaságot...
2014. febr. 16. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Mert rájöttél hogy sok értelme nincs ennek a nihilista gyökérségnek, amit a mai fiatalság űz. Én erre úgy 18 évesen jöttem rá. Most 21 vagyok, és továbbra is így gondolom.

21F

2014. febr. 18. 02:27
 3/4 anonim ***** válasza:

hát igen, ezek a mai fiatalok... :D

31 F

2014. febr. 19. 12:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Hagyd a p*csába az embereket, ha jót akarsz. Kerüld ezeket a h*lyéket, jobb lesz.
2014. márc. 2. 03:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!