Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egyedül érzem magam. Mit tegyek?

Egyedül érzem magam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a baj, hogy nagyon úgy érzem nekem nincsenek barátaim. Nagypapámmal lakunk 2en és már ő is megemlítette, hogy én miért nem megyek el valakivel, vagy azt, hogy más sose jön egyedül haza a suliból egyebek.. Az itt a baj, hogy nekem olyan "barátaim" vannak, akik engem sose hívnak le nem jönnek el nem írnak a neten semmi, hogy "Hé, hülyegyerek mi van veled?" 1 r*hadt szót se!! Ha én elmegyek, akkor jól elvagyunk meg minden, de nekem rohadtul kellemetlen, hogy én ott "csorgatom" a nyálam más után, hogy 1 órára lemenjünk sétálni/beszélgetni stb.. Sehova nem járok el.. Sportolni járok ott elvagyok az emberekkel, de úgy érzem ott se tudnék szorosabb barátságot kötni.. edzésen is odamegyek a saját korombeliekhez és kb csak állok, ha megszólalok vagy senkit nem érdekel nem szólnak hozzá néznek rám, mint valami mit tudom én mire akikkel elvagyok azok jó fejek velem, de abból sem lesz szorosabb barátság úgy érzem.. Most mennék gimibe, de benne van a pakliban, hogy kimegyünk külföldre.. eddig Angolos voltam, ami nagyon jól ment most át kell álljak Németre valahogy senkivel se tudok ott se beszélni se barátom semmi. Lányokkal sehogy nem állok egy bűnronda hülyegyerek vagyok vagyok.. 14/F

2014. febr. 25. 21:48
 1/3 anonim válasza:
Ne aggódj,ebben korban sokan vannak így, de el fog múlni,a nagyapádtól meg biztos sokat lehet tanulni.
2014. febr. 26. 14:16
 2/3 anonim ***** válasza:
nyugi, majd a középsuliban lesznek új arcok, új emberek, akiknél lesz lehetőséged tiszta lappal indulni és akár életre szóló barátságokat kötni. Legyél nyitott és sikeres ember leszel.
2014. febr. 27. 10:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Az is meglehet, hogy soha nem lesznek igazi barátaid. Én nem áltatlak, erre is van esély. Főleg, amilyen zárkózottak és előítéletesek az embereket, pláne a te korodban, nagyon nehéz kívülállóként beilleszkedni egy új közegbe.

Külsőcentrikus társadalmunk van, változtass a külsődön. Legalább annyiban, hogy legyél ápoltabb és igényes. Ez is megnyerő tud lenni, a másik tanácson pedig, hogy ne akarj minden áron mások barátja lenni. Ha látják, hogy mész utánuk akkor nem fognak hívni. Ne menj utánuk, legyen tartásod! A lényeg pedig, hogy 14, azaz TIZENNÉGY ÉVES vagy, átlagolva is élsz még legalább 50-60 évet, lesz időd még mindenre. Addig is élvezd ki az egyedüllétet, használd ki, tanulj pszichológiát, viselkedéstant, buddhizmust, művelődj, hogy hozzá tudj szólni egy adott témához és ne a társaság idétlen bohóca legyél.

2014. márc. 3. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!