Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egyedül érzem magam. Mit...

Egyedül érzem magam. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Nemrég véget ért egy igazán hosszú kapcsolatom és azóta egyre jobban egyedül érzem magam. Az évek során a barátokat cserben hagytam, de nem is vagyok nagyon társasági ember, leginkább egy (lelki) társ hiányzik. Szívesen megismernék új embereket, de sajnos nem olyan egyszerű megtalálni azokat, akik életvitelükben is hasonlóak mint én.
2013. okt. 17. 19:59
 1/8 anonim válasza:
Korod? Nemed?
2013. okt. 17. 20:24
 2/8 A kérdező kommentje:

22/F

Sajnálom ha csalódtál a nememet illetően. :)

2013. okt. 17. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Miért neked milyen életviteled van?
2013. okt. 17. 20:32
 4/8 A kérdező kommentje:

Pontos vagyok, megvannak a saját 'szabályaim' - kicsit mint Sheldon Cooper, csak jó értelemben.

Diszkó és részeg filozofálás helyett inkább társasozom és sok időt töltök a szabadban - sportolás, városnézés, fényképezés.

Csak sajnos ez az én korosztályomban nem épp a 'normális' viselkedés.

2013. okt. 17. 20:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezzel nincs semmi baj. Vannak más ilyenek is csak ritka.

Belegondolva, hogy én is csomó ideig azt hittem nem találok olyan magamhoz való embert, és mégis találtam 2-3-at még anno, ez nem ilyen reménytelen dolog. Főleg hogy nekem nincs széles ismeretségi köröm így mondhatni teljesen véletlenül ismertem meg őket. Szóval talán könnyebb mint amilyennek gondolná az ember.

Amit nem igazán értek, hogy a barátaid otthagytad de lelkitárs hiányzik. Ők nem voltak azok? Meg mit értesz a lelki-társ alatt? Zavaros.

2013. okt. 17. 21:03
 6/8 A kérdező kommentje:

Persze, hiszek én is ebben a véletlen rátalálásban, csak a valóság eddig rácáfolt.

A lelki társ az én szememben egy olyan nő, aki meghallgat és ahelyett hogy kibeszélni a hátam mögött inkább tanácsot ad.

Afféle fiú-lány barátság(, csak kár hogy az nem létezik mert az egyik fél mindig többet akar).

Ideális esetben ekkor lesz a két emberből társ.

2013. okt. 17. 21:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Persze hogy ilyen nem nagyon van, ez a természet rendje ezzel nem tudsz mit csinálni. A férfi és a nő egymás párjának lettek "kitalálva".

Persze vannak különleges esetek, nagyon "megvilágosodott" kapcsolatok...

De egy férfi-női "barátsága" sosem lesz olyan mint egy nő és egy másik nő, vagy egy férfi és egy másik férfi barátsága.

2013. okt. 17. 21:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Pont ugyanígy jártam én is.. idővel úgy is találunk barátokat és új barátnőt
2013. okt. 17. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!