Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Akik magányosak vagytok, ti...

Akik magányosak vagytok, ti mivel töltitek a szabadidőtöket?

Figyelt kérdés
2014. febr. 16. 15:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Sok-sok amúgy ostoba dologgal aminek nem sok haszna van,de tökéletesen eltereli a gondolatot arról hogy magányos vagyok.
2014. febr. 16. 16:02
 2/13 anonim ***** válasza:
sajnos sokat rágódok a dolgaimon, idegeskedek :(
2014. febr. 16. 16:09
 3/13 anonim ***** válasza:

Budapesten magányos????

Ide kíírok egy programötletet,ha a barátaim nem érnek rá és találkozom azokkal,aki jelentkeznke rá. Ma például biliárdozni megyek. Hány éves vagy?

30/n

2014. febr. 16. 16:24
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

24 vagyok, nemrég költöztem Pestre. De az szuper, ha mindig csinálsz valamit.

Jó biliárdozást! :)

2014. febr. 16. 16:37
 5/13 anonim válasza:
Házi munkát elvégzem, tévézek, interneten munkát keresek, illetve külföldi "barátaimmal" levelezek, és nagyon szeretek könyvet, mangát olvasni!
2014. febr. 16. 16:38
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát sajnos nem mindenki Budapesten él a lehetőségek városában. Az mit kezdjen magával,aki magányos,faluban él,messze a várostól és programok nincsenek,közösségi hely maximum a kocsma.
2014. febr. 16. 18:09
 7/13 anonim ***** válasza:
vagy épp egy olyan városban ami olyan mint egy falu :(
2014. febr. 16. 18:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom,Budapestet miért isteníti mindenki,itt is ugyanaz a helyzet,aki vidéken magányos,az itt is az lesz,tapasztalatból mondom.
2014. febr. 16. 18:57
 9/13 anonim ***** válasza:
Azért ne hasonlítsuk már össze a kettőt! Én ott vagyok egy keveset minden héten, de ég és föld a kettő!
2014. febr. 16. 19:04
 10/13 anonim ***** válasza:

8-as. De legalább elfoglaltsági lehetőségek tárháza van. Például 2 utcával arrébb zumba órákat tartanak heti 3-szor,akkor legalább van egy fix pont a hetedben,mikor tényleg lefoglalod magad és emberek között vagy. Tanfolyamok,klubok,programok tömkelege.

Falun mit csinálhatsz? Be van kötve a neted netezhetsz,filmeket nézhetsz vagy olvashatsz.... Egy idő után az ember másra is vágyna,mondhatnám azt is,hogy több ingerre....

2014. febr. 16. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!