Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ötletek a szabadidő eltöltéséhez?

Ötletek a szabadidő eltöltéséhez?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy nem sokára lesz munkahelyem messze a városomtól és mivel sok lesz a szabadidőm és társasági életem megint nem sok lesz így szeretnék egy pár tippet hogy mivel tudnám elütni az időt...nyelvet nem akarok elkezdeni mert a 2 legfontosabb az elég jól megy...olyat szeretnék ami érdekelne csak nem tudom mi lenne az...vagy valami ilyesmire gondoltam hogy nem kell bele invesztálni pénzt hanem csak le ülök és bele kezdek pl:programozás

de várok még ötleteket. :D

2014. febr. 5. 04:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Tudsz vakon gépelni? Neten van rá pár remek program, később akár még hasznodra is válik. Esetleg sport? Jön a jobb idő, eljárhatnál kocogni, gyalogolni vagy akár légy turista saját városodban! Mikor voltál pl múzeumban? Esetleg köredzés otthon? Még súlyzó se kell hozzá, elég a saját súlyod! Esetleg főzöcskézés, sütögetés? Vagy egy jó kis narancslekvár? ;)
2014. febr. 5. 05:51
 2/3 A kérdező kommentje:
hát a főzést azt nem tudom hogy megtudnám e oldani mert nemtudom hogy anya munkahelyi szálásán fogok e lakni vagy egyedül a saját munkahelyiszállásomon...és ott biztos nem lesz konyha...sportolás az nállam egy halott ötlet...a vakon gépelés meg úgy ahogy megy...de azért köszi...jöhetnek még a válaszok.am elfelejtettem 16/F :D
2014. febr. 5. 06:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor tölts le egy rakás filmet, sorozatot és hajrá! :)
2014. febr. 5. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!