Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szoboszlón mihez lehet kezdeni?

Szoboszlón mihez lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Milyen szabadidős lehetőségek vannak 20-as,30-as korosztálynak?

Van például görkoripark,valami csoport akikhez lehet csatlakozni országúti bringázni például?

Ti mit szoktatok itt csinálni?

2014. jan. 25. 16:17
 1/3 anonim válasza:
hali, itt kerlek nem sok minden van... orszagut az van, de nem sok embert szoktam latni tekerni. gorkoripark? nem ballottam rola. regebben a deszkasok es a korisok, na meg bmx es arcok a muvhaz mogotti parkoloban mozogtak, most ez le van zarva az epitkezes miatt. egyik ismerosom szoboszlorol szokot attekerni hegyeste, most csinaltak meg az utat. jut eszembe, van aki gorkorival szokott itt tepni. en meg tudom javasolni nyaron a gokartot, vagy barmikot mehetsz bowlingozni a baratsagba. meg biciklisiket szoktam latni az aldi parkoloban is. ezt csak azert irom, mert ha oket megkeresed lehet tudnak gorkoriparkot is mondani, vagy vmi hasonlot. ha talaltal vmi jo kikapcsolodasi lehetoseget ird meg nekem is:-)
2014. febr. 2. 09:18
 2/3 anonim válasza:

elozo vagyok, bocs a helyesirasi hibak, illetve az ekezet nelkuli irasmod miatt... a teloroval irni kesz remalom, nekem.

kellemes idotoltest ebben a remek furdovarosban, ahol mast nem nagyon lehet csinalni, mint aztatni egyes testreszeidet... unalmadban tetolvaltass, mert ahhoz igen ertenek a szalonban. isten hozott szoboszlon! :-)

2014. febr. 2. 09:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Kösz szépen.Ez esetben úgy fest marad a szoboszló-hegyes táv,aztán majd alakul.
2014. febr. 2. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!