Mit lehet kezdeni egy ilyen emberrel?
Röviden annyi, hogy most végzünk OKJ-n(eü szakmánk lesz). Ezzel a lánnyal az a bajom, hogy az összefüggő gyakorlat alatt, semmit nem csinált, illetve egy másik osztálytársammal szövetkezve fúrni akarnak. Ez abban kimerül, hogy állandóan oda akar menni ahol én vagyok. Amikor gyakorlaton voltunk akkor ahhoz a munkahelyhez ment, ahol én voltam, vagy éppen elküldtek/magamtól mentem el, mert látni se akartam őt.
Most munkakeresés előtt vagyunk, és kitalálta, hogy ugyanabba a kórházba akar menni ahova eredetileg engem ajánlottak be(hozzátenném be vagyok ott biztosítva, mert a főnővér vakon megbízik abban a személyben, aki engem oda beajánlott és olyat is mondott, hogy előbb döntsek én és majd utána fogja feltölteni a többi üres helyet és nem is vesz fel úgy embert, hogy nem ajánlotta valaki).
Valahogy le lehetne állítani ezt a lányt? Én abban reménykedek, hogy utál annyira, hogy ne akarjon odamenni, ahol én dolgozok. Ráadásul naív is, mert azt hiszi, hogy én anyagias vagyok és inkább a több fizetést választom, minthogy a szakmámat jól megtanuljam(ami meg pont ennek az ellenkezője, mert + 10-20E ft nem nagy különbség és akkor inkább a szakmámat tanulom meg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!