Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » 50 körüli társkereső férfi...

50 körüli társkereső férfi vagyok. A számításba jöhető hölgyek túlnyomó többsége kutyát v macskát tart a lakásában, (aki pl. panelban lakik), ami számomra kizárja a kapcsolat létrejöttét. Mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés

#nem kő kulcsszó
2014. febr. 2. 17:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én magam is azt tapasztaltam, hogy -tényleg : vagy állat van, vagy gyerek - az esetek többségében. Egyik sem szerencsés, bár a gyerek még kisebb gond - de, hogy "ezek az állatok" mindent összemászkálnak, az fúj.....
2014. febr. 3. 20:35
 12/14 A kérdező kommentje:
... a gyerek meg más okokból rizikófaktor
2014. febr. 3. 20:37
 13/14 anonim válasza:
egyetértek, ez kizáró ok, írd ki az oldaladra. Nem fogod megszokni,ha ellenérzésed volt 50 évig az állatokkal, és ő sem fogja elfogadni, ha Te nem szereted a háziállatát, szóval sztem nem működne hosszú távon úgysem, akkor meg jobb az elején kizárni. Sok sikert, fő az őszinteség!:)
2014. febr. 5. 22:14
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem alapból az állatokkal van ellenérzésem, csak a lakásban tartott állattal, főleg, ha belemegy az ágyba is (mert belemegy!) - és mert tényező a lakásban, és higiéniailag egy botrány. Ott kezdődik a "baj", hogy a társ nélkül maradt nők "ezerrel" igyekeznek beszerezni egy állatot, pótlandó a volt párjukat - mert nem gondolkodnak távlatokban. (amúgy köszi a hozzászólást, egyetértünk - csak pontosítani akartam a vonatkozó részt)
2014. febr. 5. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!