Mért van az, hogy általánosban, gimiben és még főiskolán is kirekesztett a csoportom, hiába voltam kedves csak szemetek voltak, ha meg nem hagytam magam akkor persze az volt a baj?
Nagyon-nagyon ismerős sztori. Általánosban és gimiben is kirekesztettek,egyetem csak most lesz (eddig dolgoztam),de tartok tőle,mivel 2-szer ugyanaz már megtörtént. Engem is érdekes módon a pocsék családi háttérrel rendelkező,kötözködők azonnal megtaláltak.
Barátom még nekem sem volt,pedig már elmúltam húsz.
Az intelligens meg az okos nálam elég hasonlót jelent...
Egyébként szerintem benned lesz a hiba. Nem létezik hogy mindenki hülye, csak te nem.
"Az intelligens meg az okos nálam elég hasonlót jelent..."
Látom sikerült észrevenned, hogy a szinonimáját használtam...egyébként sem ez volt a hozzászólásom lényege.
Tudod vannak ravasz emberek is, (akik egyben okosak is, de a természetük ilyen):
"Ravasz (ember), aki alattomos, kétszínű, kiismerhetetlen; a valódi szándékait, terveit megtévesztő módon elrejti." - és ezzel a "csodálatos" színészi tehetségével veri át az emberek jó nagy részét és ha a kifinomult igazságérzeted kiszúrja, hogy valójában ő milyen, akkor ezt ő is észreveszi és elkezdi kavarni neked a szart, nehogy kiderüljön róla, hogy mégsem egy angyal.Ha Te még nem találkoztál ilyen emberrel, akkor szerencsésnek mondhatod magad.
Én meg látom csak nem értetted meg hogy mit írtam.
intelligens = okos = egyetemista = nem piszkálja ok nélkül a másikat
Örülök hogy kaptál hasznos tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!