Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mért van az, hogy általánosban...

Mért van az, hogy általánosban, gimiben és még főiskolán is kirekesztett a csoportom, hiába voltam kedves csak szemetek voltak, ha meg nem hagytam magam akkor persze az volt a baj?

Figyelt kérdés
Mindig megtalálnak a szarkavarók vagy éppenséggel a "szerencsétlen" emberek, akikkel valami nem stimmel pl: valami pszichés bajuk van és állítom, amelyikkel összevesztem annak én vagyok a napi témája.A mostani csoportomban is úgy viselkednek velem a lányok, mintha el akarnának tenni láb alól.
2014. febr. 1. 20:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nagyon-nagyon ismerős sztori. Általánosban és gimiben is kirekesztettek,egyetem csak most lesz (eddig dolgoztam),de tartok tőle,mivel 2-szer ugyanaz már megtörtént. Engem is érdekes módon a pocsék családi háttérrel rendelkező,kötözködők azonnal megtaláltak.

Barátom még nekem sem volt,pedig már elmúltam húsz.

2014. febr. 2. 15:39
 12/23 A kérdező kommentje:
Amúgy igazán írhatna olyan is aki népszerű vagy sokan szeretik és ismeri a kapcsolatok fortélyait, esetleg tudja mik azok a dolgok amit ha az ember megtesz mások már elkerülik vagy valamit...köszi
2014. febr. 2. 18:13
 13/23 anonim ***** válasza:
Szerintem intelligens ember nem piszkálja a másikat. Ezért írtam, hogy egyetemen az ilyesmi már nem téma.
2014. febr. 2. 20:02
 14/23 A kérdező kommentje:
A felvételin azt nézik, ki mennyire okos nem azt, hogy mennyire jó ember
2014. febr. 3. 14:14
 15/23 anonim ***** válasza:

Az intelligens meg az okos nálam elég hasonlót jelent...

Egyébként szerintem benned lesz a hiba. Nem létezik hogy mindenki hülye, csak te nem.

2014. febr. 4. 17:00
 16/23 A kérdező kommentje:
Én leírtam már 2-3 embernek priviben részletesen is, hogy miről van szó és szolgáltak hasznos tanácsokkal, ellenben veled.
2014. febr. 5. 12:55
 17/23 A kérdező kommentje:
Szemét emberek mindenhol vannak és ez kortól független.
2014. febr. 5. 13:05
 18/23 A kérdező kommentje:

"Az intelligens meg az okos nálam elég hasonlót jelent..."

Látom sikerült észrevenned, hogy a szinonimáját használtam...egyébként sem ez volt a hozzászólásom lényege.

Tudod vannak ravasz emberek is, (akik egyben okosak is, de a természetük ilyen):

"Ravasz (ember), aki alattomos, kétszínű, kiismerhetetlen; a valódi szándékait, terveit megtévesztő módon elrejti." - és ezzel a "csodálatos" színészi tehetségével veri át az emberek jó nagy részét és ha a kifinomult igazságérzeted kiszúrja, hogy valójában ő milyen, akkor ezt ő is észreveszi és elkezdi kavarni neked a szart, nehogy kiderüljön róla, hogy mégsem egy angyal.Ha Te még nem találkoztál ilyen emberrel, akkor szerencsésnek mondhatod magad.

2014. febr. 5. 13:41
 19/23 A kérdező kommentje:
Igazából a főkérdésem az lenne, hogy lehet az ilyen embereket lebuktatni, anélkül hogy én maradnék alul?
2014. febr. 5. 13:59
 20/23 anonim ***** válasza:

Én meg látom csak nem értetted meg hogy mit írtam.

intelligens = okos = egyetemista = nem piszkálja ok nélkül a másikat

Örülök hogy kaptál hasznos tanácsokat.

2014. febr. 5. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!