Ti hány évesen lettetek igazán szerelmesek?
17 éves fiú vagyok, számtalan barátnőm volt már, de még egyikbe sem voltam szerelmes, egyikkel sem volt olyan IGAZI kapcsolatom, értitek, mint a filmekben... A szerelmi életem nagy 0... Akár merre járok, tipikus kis hülye libák vannak, akik nyávognak össze-vissza. Egy olyan lány sincs aki értelmes lenne, és értelmes kapcsolatot tudnék vele elképzelni.
Tudom, hogy előttem még az élet, és majd megtalálom az igazit meg stb.... De az a tény, hogy 17 évesen még szerelmem sem volt, (kivéve óvodában) az aggaszt.
először 16évesen, az a kapcsolatom 21hónapig tartott egy velem egyidős sráccal.
utána 18évesen és ez a (jelenlegi) kapcsolatom több mint 3éve működik.
(azért írtam így és két kapcsolatot, mert nem ugyanazt éreztem, mindkét félnél más és más volt a szerelem érzése, a mostani páromba mondhatni, hogy igazán szerelmes vagyok, de az előző volt az első szerelem, így az másabb volt, mint a mostani)
járj nyitott szemmel és megtalálod azt aki melléd való. nem kell elkeseredni, megfogod találni azt, akit igazán szerethetsz :)
23 voltam és előtte én is azt gondoltam, hogy már 18 évesen vagy akörül szerelmes voltam, de csak bemagyaráztam magamnak. Amikor érzed, hogy a másik fél valóban a másik feled és bármire képes lennél érte, azért, hogy mosolyogjon és ha néha még sírni is tudsz örömödben vagy bánatodban miatta... na akkor esélyes, hogy szerelmes vagy :)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!