Mi értelme van nekem tovább élnem? Elegem van az életemből, márha ezt életnek lehet nevezni.
Biológiailag 18 éve élek már, de szociálisan még egy percet se éltem kb. ezidő alatt. Totál magányos vagyok, az embereket nem érdeklem, elfordulnak tőlem, sehogy nem tudok szimpatikussá válni. Valamit mindig elrontok.
Emiatt itthon unom magam állandóan, ha nem iskolában vagyok, nincs kivel elmennem. Buszon meg máshol megszólíthatnék idegeneket, de előbb néznének akkor egy tolakodó idiótának, mint egy szimpatikus egyénnek aki beszélgetni akar. Interneten pl. ezen az oldalon időnként levelezgetek 1-2 emberrel, de az már nem jó nekem, nem elég, és nem is tartós.
Továbbá itthon se élek boldogan, itthoni kapcsolataim nem túl jók, az anyámék is csak a depressziót, idegességet, szürkeséget közvetítik felém.
10 év múlva már le fogo sz.rni az egészet
csak addig kell kibirnod valahogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!