Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi értelme van nekem tovább...

Mi értelme van nekem tovább élnem? Elegem van az életemből, márha ezt életnek lehet nevezni.

Figyelt kérdés

Biológiailag 18 éve élek már, de szociálisan még egy percet se éltem kb. ezidő alatt. Totál magányos vagyok, az embereket nem érdeklem, elfordulnak tőlem, sehogy nem tudok szimpatikussá válni. Valamit mindig elrontok.

Emiatt itthon unom magam állandóan, ha nem iskolában vagyok, nincs kivel elmennem. Buszon meg máshol megszólíthatnék idegeneket, de előbb néznének akkor egy tolakodó idiótának, mint egy szimpatikus egyénnek aki beszélgetni akar. Interneten pl. ezen az oldalon időnként levelezgetek 1-2 emberrel, de az már nem jó nekem, nem elég, és nem is tartós.

Továbbá itthon se élek boldogan, itthoni kapcsolataim nem túl jók, az anyámék is csak a depressziót, idegességet, szürkeséget közvetítik felém.

2014. jan. 25. 16:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
merre laksz?
2014. jan. 25. 22:40
 12/15 anonim ***** válasza:

10 év múlva már le fogo sz.rni az egészet

csak addig kell kibirnod valahogy

2014. jan. 26. 17:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Ja, és még valami (#10-es vagyok)! Ha túl sűrűn matyizol esetleg, hagyd abba! Az eltúlzott önkielégítés demotiváltságot, levertséget okoz, tompítja az érzelmeket, az akaraterőt és a gondolkodást is. Ezek kívülről is látszanak, a környezeted megérzi, távolságot tart, az önképed pedig csak rombolódik egyre drasztikusabban. Erről rengeteget olvashatsz neten is, de mivel ez a személyes tapasztalatom is, hozzám is fordulhatsz bátran - úgysem ismerjük egymást :P Bocsi, ha szó sincs a szóban forgó dologról, csak felvetettem, mint eshetőség. Kicsit a 18éves magamra ismertem a soraidban.
2014. jan. 26. 18:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Szeretlek előző :3
2014. jan. 27. 14:33
 15/15 anonim válasza:
keress kalandokat !!!
2014. febr. 13. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!