Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van itt olyan aki társas-magán...

Van itt olyan aki társas-magányban él?

Figyelt kérdés
Házasságban vagy párkapcsolatban él, de mégis egyedül érzi magát. Hogy próbálod megoldani? (váláson kívül)
2014. jan. 23. 11:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is így élek, sajnos. Gyerek is van (3 éves). Semmi nem érdekli, csak az, hogy mikor sz...pom le, annak ellenére, hogy undorodom ettől, és százszor megbeszéltük. Kedves Kérdező te is hasonló cipőben jársz?
2014. jan. 26. 08:33
 12/21 A kérdező kommentje:
Kedves Válaszoló! Igen, hasonló, de mégsem, nálunk nincs gyerek és ő nem akar szexelni.
2014. jan. 26. 16:21
 13/21 anonim ***** válasza:
58%
Nálunk is ez volt, nem akart velem semmit.Egy ideig el lehet ezt viselni, de egy ponton, amikor láttam, hogy nem változik semmi és nem is fog, ha ebben a helyzetben maradunk, léptem. Otthagytam. Nem volt senki, egyszerűen elegem lett, hogy fiatal nő létemre magányosan élek a párom mellett. Gondoltam adok esélyt mindkettőnknek, hogy találjunk magunk mellé olyat, aki megfelel nekünk. Szakítottam vele, átgondolta, és visszajött. Minden téren rendbe jöttek a dolgok. Csak az érzéseim változtak iránta. De hátha azt is sikerül visszahozni. Komolyan ez lenne a megoldás. A szakítás lesokkolja, mivel megérzi a hiányod. Ha szeret, gondolkozik, min kellene változtatni, és visszaszerez. Ha nem szeret, akkor meg szerintem minél előbb annál jobb, ha kiderül.
2014. jan. 26. 17:57
 14/21 anonim válasza:
mi is szakítottunk és utána kibékültünk, de alig változott valami utána az a kevés pulsz is gyorsan elmúlt. most ott tartok hogy nem tudom...
2014. jan. 27. 21:20
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Most erre mit lehet mondani? Szabad akaratotokból maradtok benne egy ilyen kapcsolatban. (Az is, akinek gyereke van, és ne higgye, hogy a gyereknek jobb egy boldogtalan kapcsolatban. Nem azt látja, hogy apa és anya együtt van, jaj de jó, hanem csak az érzelmi sivárságot. Azt tanulja meg és azt viszi tovább a saját kapcsolataira. Most alapozzátok meg a következő generáció boldogtalanságát.)

Nem találjátok a megoldást? Boldogan élni... mással.

2014. febr. 7. 13:55
 16/21 anonim ***** válasza:
Ebben nagyon igazad van utolsó! :)
2014. febr. 7. 20:48
 17/21 anonim válasza:
Én sem egyedül élek, mégis magányosnak érzem magam. 43 éves mozgássérült fiatalember vagyok. Valaki? :)
2014. ápr. 13. 20:52
 18/21 anonim ***** válasza:
Keresem az alternatívákat.
2014. júl. 27. 18:11
 19/21 anonim ***** válasza:
Sajnos... :( 40f
2021. szept. 8. 15:54
 20/21 A kérdező kommentje:
És hogyan probálod meg elviselni?
2021. szept. 8. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!