Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti is szoktátok magányosnak...

Ti is szoktátok magányosnak elhagyatottnak érezni magatokat?

Figyelt kérdés
általában miért? voltatok már depisek? hogy vészeltétek át? privibe szivesen beszélek erről bárkivel, csak írd le korod, nemed!tökre érdekelne! 14/l

2014. jan. 20. 17:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen mindenkin rajtra van a világfájdalom, nem kell túllihegni, majd elmúlik.
2014. jan. 20. 17:12
 2/11 anonim ***** válasza:

ilyen korban nem ritka a dolog.

majd egyszer elmúlik.

én pl. 17 évesen is igy érzem magam.. na ez már nem normális...

17/F

2014. jan. 20. 17:15
 3/11 A kérdező kommentje:
neem félreértitek én nem akarom magamat sajnáltatni. csak beszélgetni, tanácsot adni vagyis segíteni. ennyi
2014. jan. 20. 17:23
 4/11 anonim ***** válasza:

Én is folyamatosan így érzek. Most éppen a kedvenc zenéimet próbálom tanulni gitáron... de igazábólmind1, csak valami lekössön.

15/F

2014. jan. 20. 17:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinél múlik el. Én konkrétan 23 éves vagyok és a fenti problémával küzdök.
2014. jan. 20. 17:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Én meg 24 vagyok és egész életemben egyedül voltam. Már nagyon nem bírom...
2014. jan. 20. 17:32
 7/11 anonim ***** válasza:

Éreztem ilyet. De már nem. Jobban vagyok. ^^ Magam köré gyűjtöttem olyan embereket, akikkel tudom, hogy bármikor beszélhetek csak úgy. :) Vagy ha mégsem, akkor gitár, írás, rajzolás vagy bármi más jön elő.

13/L

2014. jan. 20. 17:51
 8/11 anonim ***** válasza:

Mindenkivel volt már ilyen szerintem.

Magányosnak és elhagyatottnak sokszor akkor érzem magam, ha a barátaim nem foglalkoznak velem, kiröhögnek valamiért vagy alig szólnak hozzám. Ez egyre ritkábban esik meg, mert szereztem új barátokat. Sokszor stresszelek a suli, továbbtanulás, nyelvvizsga, kötelességeim miatt, túl sokat várok el magamtól és nem tudom teljesíteni, emiatt bűntudatom van.

Ami segít az általában a pihenés, alvás, vagy éppen egy kis testmozgás, beszélgetés egy baráttal, anyukámmal.

16/L

2014. jan. 20. 19:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Igen.

21F

2014. jan. 24. 02:46
 10/11 anonim ***** válasza:
szerintem mindenkivel...velem is gyakran megesik, már egy pár éve (gondolom kamaszkor miatt :D). sokáig nem voltak barátaim, aztán mikor licibe kerültem, végre lettek. ekkor kiderült, hogy költözünk. egy évem volt még a barátaimmal. és persze, mikor máskor kellett volna beleszeressek egy srácba, hiába nem pasiztam és nem akartam semmit, mire szétnéztem, rájöttem, hogy kicsit beleszerettem, pedig csak baráti beszélgetésnek indult. fél éve elköltöztünk külföldre. eléggé depis lettem, anyum már pszichológushoz akart vinni :P még mindig nem sikerült beilleszkedni, és egészségügyi problémáim is vannak, eléggé tud fájni. mostanában is vannak hullámvölgyeim, de megpróbálom leküzdeni őket, nem akarom hagyni, hogy legyőzzön bármi is. alapjába véve rettenetesen pesszimista emberke vagyok, de megpróbálom mindenben meglátni a jót. persze, van, hogy nem sikerül, olyankor sírok egy sort s megpróbálok felállni, továbbmenni. a legrosszabb az, mikor az ember társaságban érzi elhagyatottnak magát :( de előbb-utóbb minden rendbe kell jöjjön :D mert mindig van valaki, aki szeret, s akiért érdemes továbblépni a rosszon, mert neki is fáj, ami neked. nekem szerencsém van, mert nagyon jófej apum van és van egy fiúbarátom, akinek bármit elmondhatok, akivel egyszer találkoztam életembe, mikor megismerkedtünk, de azóta is bármi van, vagy csak unatkozunk bármiről tudunk beszélni :)
2014. jan. 26. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!