Ti is szoktátok magányosnak elhagyatottnak érezni magatokat?
ilyen korban nem ritka a dolog.
majd egyszer elmúlik.
én pl. 17 évesen is igy érzem magam.. na ez már nem normális...
17/F
Én is folyamatosan így érzek. Most éppen a kedvenc zenéimet próbálom tanulni gitáron... de igazábólmind1, csak valami lekössön.
15/F
Éreztem ilyet. De már nem. Jobban vagyok. ^^ Magam köré gyűjtöttem olyan embereket, akikkel tudom, hogy bármikor beszélhetek csak úgy. :) Vagy ha mégsem, akkor gitár, írás, rajzolás vagy bármi más jön elő.
13/L
Mindenkivel volt már ilyen szerintem.
Magányosnak és elhagyatottnak sokszor akkor érzem magam, ha a barátaim nem foglalkoznak velem, kiröhögnek valamiért vagy alig szólnak hozzám. Ez egyre ritkábban esik meg, mert szereztem új barátokat. Sokszor stresszelek a suli, továbbtanulás, nyelvvizsga, kötelességeim miatt, túl sokat várok el magamtól és nem tudom teljesíteni, emiatt bűntudatom van.
Ami segít az általában a pihenés, alvás, vagy éppen egy kis testmozgás, beszélgetés egy baráttal, anyukámmal.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!