Olyan magányosnak érzem magam mindig. Mit tegyek?
Mi az a dolog ami meghatározza az életedet?Szereted mondjuk a focit?Kezdj el meccsre járni.Ott tuti találsz barátokat a lelátón egy idő után.
Szeretsz ülni a gép előtt és kockulni?Akkor keres magyar embereket vagy szervereket ahol tudsz társalogni.Lépj be egy klánba.Ott is tuti találsz barátokat.Nekem mind a kettő bejött.Főleg a meccsre járós.Ma már nem tudok úgy meccsre menni,hogy ne köszönne nekem szó szerint vagy 1000 ember.Persze ez nem hetek hanem hónapok kérdése.Ha sokat jársz meccsre akkor egy idő után felismernek a lelátón.Engem már az utcán is állítottak meg,hogy"hé nem te voltál kint múltkor a Fradi meccsen?De akkor onnan vagy ismerős.Én ugrottam a nyakada mikkor Cukic gólt lőtt a 93 percben a Dózsának :D"Akkor váltunk pár szót majd lezsírozunk egy találkozót a következő meccsen és tovább állunk.
Rengeteg lehetőség van arra,hogy barátokat szerezz magadnak.Persze a mai világban jól meg kell válogatni azt,hogy ki a barát és ki az ismerős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!