Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szeretem de ő csak játszott...

Szeretem de ő csak játszott velem Meg akarok halni mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szeretem de ő csak játszott velem és én nagyon szeretem meg akarok halni mit tegyek?

2014. jan. 5. 13:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha a szerelem valamelyik fél részéről elmult akkor jobb ha szakitanak. Én sose tennék ilyet, hogy ezzel zsaroljak valakit, főleg akit szeretek, azt hagyni kell elmenni, ha menni akar..Szeretetet és szerelmet nem lehet kikönyörögni, kizsarolni, kierőszakolni a másikból,ez nagyfoku önzőség. Nyugodj meg, majd tulteszed magad idővel, és akkor uj kapcsolatot fogsz találni..lehet hogy jobbat mint ez volt.
2014. jan. 5. 20:09
 12/13 anonim válasza:
én is voltam ebbe a cipőbe 15 évesen, de én beszedtem egy csomo rivotrilt. utána jőttem rá hogy semmi értelme nem volt . mindig a családodat nézd meg azokat akik szeretnek annyi fiú van a világon szard le hidd el rádtalál majd a boldogság. most 24 éves vagyok 7 éve van élettársam és 3 tündéri gyermekem és boldog vagyok. azt szokták mondani: türelem rózsát terem.
2014. jan. 5. 23:13
 13/13 anonim válasza:
gondolj bele, azzal h te kilepsz az életből es ha ő nem szeretet rá se fog szarni h mi tortenik veled. Tehat idovel mulik a fájdalom, ugyhogy kihuzni magad, igenis te jobbat érdemelsz! Nehogy már 1 emberbol állna a világ.
2014. jan. 6. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!