Nagyon magányos vagyok, mióta az eszemet tudom. Van értelme neten ismerkedni?
Figyelt kérdés
Eddig nem igazán ismerkedtem interneten, nagyon cikinek érzem, de már ott tartok, hogy egyszerűen nincs más út. 21 évig nem sikerült pár, se barátokat találnom (akik nem otthon ülnek). Szerintetek van értelme? De az biztos, hogy ha valaki kérdezné, nem vallanám be hogy hol ismertem meg az adott illetőt.2014. jan. 2. 23:58
12/15 JulesM111 válasza:
Á, dehogy, semmi probléma ezzel.
Vedd meg a WoW-ot, és lesz sok "barátod" ;)
13/15 anonim válasza:
mi öt éve a neten ismerkedtünk össze a férjemmel. két hónap múlva találkoztunk elsőnek. fél évvel később összeköltöztünk. most novemberben összeházasodtunk és öt héten belül várjuk a kisfiunk érkezését. nem érzem cikinek, hogy a neten találtuk meg egymást.
14/15 anonim válasza:
Szerintem érdemes kipróbálni a rapidrandit, ha 22 fölött vagy és a feelingfindert.
15/15 anonim válasza:
Volt már fórumról barátnőm. Netes társkeresők nekem valahogy nem jöttek be. Egyébként a mai világban már nem ciki, talán 10 éve még az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!