Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Érez még valaki így még...

Érez még valaki így még rajtam kívül?

Figyelt kérdés

Hogy is írjam, mint is írjam....a legjobb ha most rögtön kiírom a fájdalmamat.

Tehát a magány a legfőbb problémám. Gyűlölöm, hogy egyedül vagyok, gyűlölöm és fáj, hogy senkim nincs, gyűlölöm, hogy csak vagyok és létezek, gyűlölöm, hogy ezt kaptam az élettől, gyűlölök élni és gyűlölök senki lenni, gyűlölök csak nézni gyűlölök csak néző lenni szeretnék szereplő lenni végre ebbe a nyomorult világba, de nem vagyok még egy nyomorult mellékszereplő se, egy kutya vagyok egy sóvárgó kutya aki csak ugat próbál tenni, de mindig olyanok akadnak útjába akik neki nem megfelelő és nem akarja a saját értékrendét feladni mert már feladta nincs neki fontos dolog már csak lenni akarok valakinek, üssenek, gyűlöljenek, bántsanak, szánjanak csináljanak velem bármit csak ne legyek már senki, öljenek meg hirtelen felindulásból csak végre valaki szóljon hozzám, üssön meg, lökjön a vonat vagy a metró alá csak legyek már valakinek tárgy, állítmány, legyek valakinek valaki vagy valami nem akarok ilyen lenni, nem akarok ilyen maradni félek, de soha semmi sem jön össze, fáj, fáj, fáj nagyon fáj és erősebb nálam a magány fájdalma, legyőz, legyőzött nem vagyok már más csak bú meg gyász, nem enged elfutni, láncra vert mely elszakíthatatlan, erősebb nálam és kell valaki aki eltépi nekem ezt a láncot mert én már nem bírom túl erős, túl erősen tart, túl erősen szorít a nyakam a fejem szétrobban a szemem elhomályosul és nem bírom magamról leszakítani, valaki szabadítson fel, valaki szenteljen nekem időt valakinek legyek valaki nem akarok senki és semmi lenni, valaki segítsen. Rabszolga vagyok valaki szabadítson fel, egy lány, rajta, te ott, itt és most, segíts nekem, én is segítek neked, kiállok melletted mindenben, ha kell a szemeimet is odaadom ha segítesz nekem, hallod, segíts nekem, kérlek.

21f

akinek van mersze és ideje na meg kedve segíteni nekem, hát ne habozzon...én várok, de már nem sokáig, úgy érzem eljutottam tűrőképességem határára amikor már csak 1 másik ember tud nekem segíteni, ha segítesz nekem, én is segítek nekem, két fél csak segítheti egymást, de csak akkor ha mind két fél őszinte és igaz egymáshoz, én őszinte és igaz leszek, de vajon te is, ha igen akkor írj és segíts nekem túlélni ezt és jobb emberré válni, köszönöm.

2013. dec. 26. 22:09
 1/7 Zsömii válasza:

Nos hol is kezdjem... Te ezt komolyan gondolod?? Nincsenek barátaid, családod? Nem csak egy párral lehetsz boldog...

Ez nem túl jó csajozós szöveg :) Ha barátnőt szeretnél menj el valahová szórakozni, járj, kelj a világban. Amikor kell rád talál az az illető, csak türelmesnek kell lenned. Addig meg ne legyél ilyen depressziós.. találj másban örömöt! Rajzolj, sportolj, énekelj, bármit csinálhatsz amit szeretsz, ami meghozza az életkedved, az nem csak egy ember.

Az önsajnálat nem segít ez biztos. Saját magadnak kell tenned azért,hogy ez jobb legyen, nem másnak.

2013. dec. 26. 22:22
 2/7 A kérdező kommentje:

amit írsz, lerágott csont, lehet másnak bejönnek, de nekem nem, sajnos nekem nem.

valakinek meg kell mentenie, tudom, ez az egyetlen esélyem az életre.

a kérdés, hogy időben rám talál vajon időben megtalál az a valaki aki engem megment, lehet nem, akkor meg jön a 5 mp-es városnézés, ha meg igen, akkor tudom, hogy megváltozok, tudom, hogy ha segít nekem megváltozok, tudom!!!!

2013. dec. 26. 22:27
 3/7 anonim válasza:
Rengetek emer van aki így érez rajtad kívül és ezeknek a nagy része öngyilkos lesz. Szerintem el kéne menned pszichológushoz. NEM AZÉRT, MERT HÜLYE VAGY MEG STB., HANEM AZÉRT, HOGY NE ÚGY VÉGEZD MINT A TÖBBI HOZZÁD HASONLÓ EMBER. Egyébként a te korodban a legtöbb az öngyilkosság. Ilyenkor tényleg külső segítség kell. De addig is ne gondolj semmi rosszara, taláj valami hobbit és próbálj meg újra beilleszkedni!
2013. dec. 26. 22:30
 4/7 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=HFmQTT87nmc

ha megnézted, írjál listát arról (magadnak), mi a rossz neked az életben...

2013. dec. 26. 22:31
 5/7 Zsömii válasza:
Nem lerágott csont! Sokáig én is így éreztem magam... aztán rájöttem,hogy nem akarok egy emberi roncs lenni hiszen annyi jó dolog van az életben, így megtaláltam másban az örömöm és reménykedem benne,hogy idővel a szerelem is rám talál, mert így lesz. Rád is rád fog találni!
2013. dec. 26. 22:34
 6/7 A kérdező kommentje:

# 3

voltam pszichiáternél, irt fel gyógyszereket, de semmi.

irtam én, majd 1 hétig, de nem jött semmi, 1 hétig fogtam a tollat és tartottam a hegyét a papíron és semmi, kivéve 1 szó, egyetlen egy szó ismétlődött folyamatosan, szakadatlanul belőlem, magány, magány, magány, magány, magány, magány.....több 100-szor leírtam ezt a szót, ha nem több ezerszer, nekem ez az egyetlen egy dolog ami zavar az életben a magány.

Láttam ezt a filmet, követtem az életét, megnéztem 1 csomó videót róla, megnéztem azt a titok filmet is stb....de semmi. Tudom, hogy csak 1 társ húzhat ki ebből, ő érte itt hagynám ezt az egészet és kiszakadnék ebből 1 társért, 1 lányért 1 barátnőért, tudom, hogy mernék lenni, mernék létezni.....tudom!!!

2013. dec. 26. 22:37
 7/7 A kérdező kommentje:

# 5

rendben, csak aztán, nehogy így járj mint én...

2013. dec. 26. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!