Van olyan, aki teljesen magányos, és mégis sikerült megtalálnia a nyugalmát, boldogságát?
ha 2 évig próbáőlkoztál, nem hiszem el h egy aprócska szikrája sem csillant meg a reménynek. És h ha nem sikerülnek a kapcsolataid, akkor annak nem lehet az is h nem csak a másik fél volt a rossz, a hibás, hanem te is? szerintem először magaddal legyél jó kapcsolatban, aztán próbálj meg mindenkivel kedves lenni, és hálás a szép dolgokért, a rosszakért pedig nem kell rögtön leharapni a nyakát. Ha valakivel szeretnél lenni, azért áldozatokat kell hoznod.. és lehet h az első csak kihasznál meg ilyenek, de akkor ott a második a harmadik stb.. és az 5. meg sikerülni fog. Hidd el, h ha hálával és szeretettel fordulsz mindenkihez, akkor sokkal többen fognak szeretni és találsz embereket, társakat, akik megértenek teljesen.
Ha úgy indulsz neki az egésznek h nem magadért teszed, hanem az a cél h másnak örömet szerezz, akkor valami olyan érzés fog hatalmába keríteni, ami fantasztikus. Próbáld ki egyszer:) és a hála úgyis megtalál. Állj fel és mosolyogj. ez az élet a te kalandod, neked kell megélned és élvezned minden pillanatát.
Csak te döntheted el, hogy most jó kedved van, vagy rossz. Nézz körbe a világban h mennyi minden van ami boldoggá tesz, élj azokért, házsártoskodni meg felesleges, attól senkinek sem lesz jó kedve.. Válassz h szeretetben élsz, vagy anélkül. Nekem egyértelmű h melyik a jobb és igyekszem azszerint élni.:)
Bocsi a papolásért, igyekeztem segíteni, még sokat tudnék írni... :D boldog karácsonyt majd^^ L/14
részben igen, teljességében nem hiszem, hogy létezik, max tudatos elhatározás kell hozzá, pl erős vallási/remete személet.
melyik városban élsz?
hogyan próbálkoztál ismerkedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!