Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nagyon elegem van a semmireval...

Nagyon elegem van a semmirevaló, rohadt, céltalan életemből, minek születtem meg egyáltalán?

Figyelt kérdés

Jól nem nézek ki, sose lesz ezért barátnőm, az emberek elfordulnak tőlem így barátaim sincsenek. Iskolában egyre kevésbé megy a tanulás minél közelebb kerülök a 12. osztályhoz, és azt se tudom mi lesz, mit akarok utána. Nagyon bánt, hogy nekem nem lehet olyan fiatalkorom mint a többieknek, mert engem nem tud senki elfogadni és bevenni a haverjai közé.

Egyre jobban utálok élni így, a legjobban a társaság hiánya bánt, hogy EGYEDÜL tölthetem minden napomat, ha társaságba megyek akkor is csak nézhetem és hallgathatom maximum a többieket.

Minek születtem meg egyáltalán, ha ilyen életem lett? Sokkal jobb lenne mindenkinek nélkülem, úgyis mindenkit csak felbosszantok már azzal, ha beszélgetni próbálok vele.

2013. dec. 6. 19:25
1 2
 11/19 LeftBehind ***** válasza:

Kevés barátom van,de barátnőm sose volt. De ha lemondanék még a reményről is hogy valaha lehet akkor ott végleg elvágnám magam az élettől.

Amúgy ez most kicsit úgy fog kinézni,mintha önmagammal vitáznék...

2013. dec. 8. 10:10
 12/19 anonim ***** válasza:

LeftBehind:

Régebben én is reménykedtem hogy majd egyszer eljön a nagy ő,meg találok egy igaz barátot,de a sok csalódás után azt kell mondanom,eltűnt ez a remény.

Ha a barátaid tényleg igaz barátok,akkor becsüld meg őket,mert ritka ez,mint a fehér holló.

2013. dec. 8. 10:19
 13/19 LeftBehind ***** válasza:
Nem azok a mesebeli igaz barátok,akik mindig ott vannak,keresnek és segítenek bármiben,de legalább nem kell egyedül berúgnom és néha tényleg jól is érzem magam velük.
2013. dec. 8. 10:26
 14/19 anonim ***** válasza:
Az is valami,bár nekem ilyen berúgok veled barátok nem igazán kellenének.
2013. dec. 8. 10:43
 15/19 LeftBehind ***** válasza:
Nálunk mindig mindenkinek van valami oka hogy berúgjon szóval mondhatjuk hogy ez a szükséges rossz.
2013. dec. 8. 11:32
 16/19 anonim ***** válasza:

gimiben néha nekem is voltak ilyen agymenéseim, ez sajnos a tinikor velejárója. ilyenkor nagyon fáj az élet.

de ha mondjuk nem csak picsognál, -ami pasi létedre elég cink,- hanem mondjuk elkezdenéd fejleszteni az önismereted, akkor átlendülhetsz ezen a holtponton, és eljön egy jobb időszak.

egyszer élsz, és tőled függ, h milyen minőségű ez az élet. ha valahol nem fogadnak be, akkor keresni kell egy másik közeget, ahol lehetsz valaki.

tanulj jól, most ez a legfőbb dolgod. ha elvégzel egy jó fősulit, akkor a szakmai elismertség önbizalmat fog adni, és a negatív dolgok helyett elkezded meglátni hogy te is értékes vagy.

elmondjam hogy az én fiatalkorom milyen volt? amíg a kis modellalkatú osztálytársaim naponta zsebelték be a bókokat a hapsiktól, addig én egyedül róttam a 40km-es köröket a városban a 100kg-s zsíros testemmel a bringám nyergében, hogy egyszer talán én is kinézhessek valahogy. minden napnak volt egy apró kis sikerélménye, amikor fáradtan hazaértem, és egyre többet mutatott a bringám km órája.

nyár végére annyira lefogytam hogy az osztályom alig akart megismerni :) oké, tudom, neked nem ez a problémád, csak írtam egy példát. a változást magadban kell kezdeni, és idővel a világ is másnak tűnik majd :)

2013. dec. 8. 14:52
 17/19 LeftBehind ***** válasza:
Az iskolát már befejeztem,jelenleg heti 5x11 órát dolgozok egy gyárban. Nem is értem miért de valahogy se időm se energiám nincs a pozitív gondolkodásra.
2013. dec. 8. 14:56
 18/19 LeftBehind ***** válasza:
A másik dolog pedig hogy nincs végtelen számú társaság akikkel haverkodhatsz. A városban ahol születtem van kb 3 olyan baráti kör van akikkel egyezik valamennyire az érdeklődésünk,ebből 1 az akikkel tényleg fel tudok szabadulni kicsit.
2013. dec. 8. 14:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Tudod, kérdező, az életed annyit ér, amennyit beleteszel. Attól hogy itt nyígsz a sanyarú sorsodon, csak rosszabb lesz. Kapd összed magad, menj el sportolni, vagy gyűjts bélyeget, vagy bármi, csak kezdjél magaddal valamit.
2013. dec. 10. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!