Nagyon elegem van a semmirevaló, rohadt, céltalan életemből, minek születtem meg egyáltalán?
Jól nem nézek ki, sose lesz ezért barátnőm, az emberek elfordulnak tőlem így barátaim sincsenek. Iskolában egyre kevésbé megy a tanulás minél közelebb kerülök a 12. osztályhoz, és azt se tudom mi lesz, mit akarok utána. Nagyon bánt, hogy nekem nem lehet olyan fiatalkorom mint a többieknek, mert engem nem tud senki elfogadni és bevenni a haverjai közé.
Egyre jobban utálok élni így, a legjobban a társaság hiánya bánt, hogy EGYEDÜL tölthetem minden napomat, ha társaságba megyek akkor is csak nézhetem és hallgathatom maximum a többieket.
Minek születtem meg egyáltalán, ha ilyen életem lett? Sokkal jobb lenne mindenkinek nélkülem, úgyis mindenkit csak felbosszantok már azzal, ha beszélgetni próbálok vele.
Kevés barátom van,de barátnőm sose volt. De ha lemondanék még a reményről is hogy valaha lehet akkor ott végleg elvágnám magam az élettől.
Amúgy ez most kicsit úgy fog kinézni,mintha önmagammal vitáznék...
LeftBehind:
Régebben én is reménykedtem hogy majd egyszer eljön a nagy ő,meg találok egy igaz barátot,de a sok csalódás után azt kell mondanom,eltűnt ez a remény.
Ha a barátaid tényleg igaz barátok,akkor becsüld meg őket,mert ritka ez,mint a fehér holló.
gimiben néha nekem is voltak ilyen agymenéseim, ez sajnos a tinikor velejárója. ilyenkor nagyon fáj az élet.
de ha mondjuk nem csak picsognál, -ami pasi létedre elég cink,- hanem mondjuk elkezdenéd fejleszteni az önismereted, akkor átlendülhetsz ezen a holtponton, és eljön egy jobb időszak.
egyszer élsz, és tőled függ, h milyen minőségű ez az élet. ha valahol nem fogadnak be, akkor keresni kell egy másik közeget, ahol lehetsz valaki.
tanulj jól, most ez a legfőbb dolgod. ha elvégzel egy jó fősulit, akkor a szakmai elismertség önbizalmat fog adni, és a negatív dolgok helyett elkezded meglátni hogy te is értékes vagy.
elmondjam hogy az én fiatalkorom milyen volt? amíg a kis modellalkatú osztálytársaim naponta zsebelték be a bókokat a hapsiktól, addig én egyedül róttam a 40km-es köröket a városban a 100kg-s zsíros testemmel a bringám nyergében, hogy egyszer talán én is kinézhessek valahogy. minden napnak volt egy apró kis sikerélménye, amikor fáradtan hazaértem, és egyre többet mutatott a bringám km órája.
nyár végére annyira lefogytam hogy az osztályom alig akart megismerni :) oké, tudom, neked nem ez a problémád, csak írtam egy példát. a változást magadban kell kezdeni, és idővel a világ is másnak tűnik majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!