Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Voltatok már olyan magányosak,...

Voltatok már olyan magányosak, hogy egyáltalán nem beszéltetek emberekkel és nem jártatok sehová?

Figyelt kérdés
Nincs valami sok barátom és ők sem érnek rá túl gyakran. Munkám sincs, suli is laza és már úgy érzem, megőrülök. Néha van egy-egy olyan nap, amikor egyáltalán nem beszélek emberekkel és olyankor végem. De most már sokkal jobb a helyzet, mint egy éve, mert akkor abszolút senki nem volt. Viszont most már kezdem unni ezt, mert évek óta ez megy. Már ott tartok, hogy rettegek a magánytól, mert rájöttem, hogy veszélyes. Akár bele is őrülhet az ember. Amúgy sokszor eljárogatok egyedül is, meg ismerkedek, próbálok barátkozni, ahol csak tudok. Az ismerkedés mindig is könnyen ment, viszont az utóbbi időben nagyon nincs szerencsém az emberekkel, mert csupa olyannal találkozok, aki vagy nem hallgat meg, vagy hátba szúr, vagy sérteget, vagy tök rendes, de semmiben nem passzolunk...nem tudom, mit csináljak, régebben sokkal nagyobb szerencsém volt. Miért vagyok mostanában ilyen balszerencsés az emberi kapcsolatokban? Van még így valaki?

2013. nov. 13. 20:02
 1/7 anonim ***** válasza:
igen!
2013. nov. 13. 20:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. nov. 13. 20:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Évek óta ilyen magányos vagyok, napokig nem beszélek emberekkel a szüleimen kívül, ha mégis akkor csak a boltban köszönök vagy kérek valamit. Hetekig nem beszélek telefonon és szintén hetek telnek el két velem egy korosztályban lévő emberrel folytatott beszélgetés között. Nagyon magányos vagyok és ami a legrosszabb, évek óta képtelen vagyok ezen változtatni.
2013. nov. 13. 20:30
 4/7 anonim ***** válasza:
ismerős a dolog,viszont az emberek nyomorúságából is marhára elegem van,én nekem aztán nincs türelmem más szörnyülködéseit hallgatni.Inkább leszek "magányos" bár én totál letudom magam foglalni értelmes dolgokkal,ami érdekel azt mutatom a külvilág felé,egyébként b@assz.ák meg,nem érdekelnek az emberek....
2013. nov. 13. 20:49
 5/7 A kérdező kommentje:
4 Én is ezért koptattam le a régi barátokat, mert folyton csak panaszkodott mindegyik, de az, hogy engem is meghallgassanak, az már luxus. állandóan húztak lefelé a depressziójukkal és a problémájukkal, amikor nekem is volt elég bajom. Kezdetben azt hittem, jól el leszek egyedül, de ez nem én vagyok. Szükségem van emberekre, csak normálisakra, nem ilyen lehúzósakra. Ezekből elég volt.
2013. nov. 13. 22:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen,ez is igaz,csak Magyarországon már olyanokat nem lehet találni.Sajnos,annyira elvannak korcsosulva,mint az állatok.Lehet durván fejeztem ki magam,de sajnos ez így van.
2013. nov. 13. 22:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Én találtam ilyen embereket, nem is egyet.
2013. nov. 14. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!