Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Gyűlölöm a szombatokat, van...

Gyűlölöm a szombatokat, van még valaki itt aki így van ezzel mint én?

Figyelt kérdés

A szombatok nekem halálosan unalmas, semmirevaló napok. Magányos vagyok, nincsenek haverjaim akikkel ilyenkor ellehetnék, nincs iskola se hogy legalább emberek között legyek. Egyedül meg tudok gépezni, de az nagyon unalmas már, hogy itt ülök egész nap és a másik lehetőség a tv nézés nekem már az is unalmas. Alig van normális műsor benne.

Bent meghalok az unalomtól, kint rossz idő van.

De amikor kint jó idő van akkor se nagyon van mit csinálnom, kint is csak unom magam egyedül.

Van még valaki, aki ennyire utálja a szombatokat ahogy én?

2013. nov. 9. 17:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
"A tehetetlen ember" (keress rá videó megosztón, és állj a tükör elé, de ne csak nézz, hanem láss is!)
2013. nov. 10. 09:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Én utálom a szombatokat, mert minden szombaton dolgozom reggeltől estig. Szóval nincs időm. Vasárnap meg megpróbálom utolérni magam, mert hét közben suli. Szóval ajánlom a munkaterápiát, nem a siránkozást. :)
2013. nov. 17. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!