Gyűlölöm a szombatokat, van még valaki itt aki így van ezzel mint én?
A szombatok nekem halálosan unalmas, semmirevaló napok. Magányos vagyok, nincsenek haverjaim akikkel ilyenkor ellehetnék, nincs iskola se hogy legalább emberek között legyek. Egyedül meg tudok gépezni, de az nagyon unalmas már, hogy itt ülök egész nap és a másik lehetőség a tv nézés nekem már az is unalmas. Alig van normális műsor benne.
Bent meghalok az unalomtól, kint rossz idő van.
De amikor kint jó idő van akkor se nagyon van mit csinálnom, kint is csak unom magam egyedül.
Van még valaki, aki ennyire utálja a szombatokat ahogy én?
én imádom őket
pedig én is magányos vagyok
én se kifejezetten szeretem a szombatokat, az egyetlen pozitív élmény ezzel kapcsolatban az alváshiány pótlása:)
próbálj ki valami új hobbit, szerintem:) vagy járj el valami közösségbe, vagy szakkörre, vagy hasonló. nekem ez szokott segíteni:)
Imádom a hétvégét.
Szépségnapot tartok 8ha nem lány vagy, akkor ez nem poció :D), tornázok, főzök/sütök valami finomat, olvasok, wowozok stb. Meg persze a szerelmemmel vagyok (mivel együtt élünk :D), de simán elszórakozok egész nap akkor is, ha ő elfoglalt valamiért.
Egy barátod sincs, akivel megihatnál egy sört vagy kirándulhatnál?
A tv nézéstől én is hamar beállnék, de a kedvenc sorozataimmal el tudok tölteni 1-2 órát (Game of Thrones, Walkinkg Dead, Futurama stb.).
Szombaton mit szoktam?
kirándulni, vásárolni, főzni, takarítani,
bringázni, mosni, barkácsolni, vendéget várni,
focizni, kosárra dobálni, vagy csak ...
napot bámulni a fűben feküdve,
verseket olvasni a kádba merülve.
"A hétköznapokat csak azért teremtették, hogy az ember a vasárnap unalmát kiheverje." /idézet Mark Twain, Ádám és Éva naplójából/
Olvasd el! Jó könyv. Fel fogsz vidulni tőle! :)
Én szeretem a szombatot. Végre alhatok sokáig aztán takarítok, olvasok, filmet nézek stb..
Ha ennyire unatkozol akkor menj sétálni vagy biciglizz még jó idő van vagy keress az érdeklődésednek megfelelő szakkört és járj el oda.
Én is magányos vagyok, nem sok barátom van, de a hétvégéket nagyon tudom értékelni.
1., nincs suli
2., sokáig aludhatok
3., egész nap itthon vagyok, mint ahogy írta az egiyk válaszoló, foglalkozom magammal, szépségnapot tartok :D
4., nem találkozom végre egy-két kellemetlen osztálytársammal
5., pihenhetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!