Mit tegyek? Gyűlölöm az egész rohadt életet. Ezt az
egész fost ami kamaszkor után van. Tönkremegy a testünk.
Kihullik a hajunk, ocsmány a bőrünk.
Figyelt kérdés
...ráadásul gátolnak is benne hogy megállítsuk a folyamatot. aszexuális beállítottságú, infantilis fiú vagyok. és elegem van abból hogy elől két oldalt a DHT hormonszintemnek köszönhetően elkezdett hullani a hajam. abból, hogy a bőröm már nem fehér ahogy gyerekkoromban. abból hogy a vonásaim erősek, masculinak. elegem van. megoldást akarok. mit tegyek? szeretnék végleg megszabadulni a probléma okától, a heréktől. ezek termelik mind ezt a FOST! viszont szeretnék még gyereket is az életben de még nem találtam meg az igazit. mi a jó faszt csináljak? kérlek segítsetek.
Fordulj pszichológushoz. Tele vagy gyűlölettel, és jó lenne elfogadnod azt is, hogy nem maradsz örökre gyerek, hiába szeretnéd.
2013. okt. 4. 22:30
2/13 A kérdező kommentje:
és ha kiherélem magam? a pszichológus nem tud semmit csinálni, aljasul hátulról próbálna az általa helyesnek tartott irányba terelni amire én elküldeném a pitsába.
2013. okt. 4. 22:32
3/13 anonim válasza:
Heréld ki magad nyugodtan. Majd szépen elvérzel, egy hülyével kevesebb. Bocs, de erre nincs mit mondani...
A pszichológus afelé terelne, hogy elfogadd magad, és öngyűlölet nélkül, boldogan tudj élni azzal együtt, ami vagy (felnőtt férfi). Azt meg nem tudom, kitől szeretnél majd gyereket, mert hogy így garantáltan nincs esély egy normális kapcsolatra, az biztos.
2013. okt. 4. 22:37
4/13 A kérdező kommentje:
akkor kellene egy doki aki kiherél. gondolom nem lehetetlen keresni.
2013. okt. 4. 22:40
5/13 anonim válasza:
Természetesen nem fog senki kiherélni. A dokiknál a fő törvény: ne árts.
2013. okt. 4. 22:44
6/13 A kérdező kommentje:
a legnagyobb bajom hogy 24 vagyok, és infantilis és arra vágyom hogy kisgyerekként kezeljenek ami már soha nem fog megtörténni, mert hogy 24 vagyok, és ronda, ocsmány férfias, és ez hányinger számomra. ezért is akarom ezt. és ha minden hülye nő csináltathat magának műmellet és ilyeneket, meg orrplasztikát, meg néhány fószer nővé operáltathatja magát, és michael jackson fehérré operáltathatta magát, akkor én miulért ne heréltethetném ki magam?
2013. okt. 4. 22:57
7/13 anonim válasza:
Ha kiherélteted magad, akkor is 24 maradsz. Törvény szerint felnőtt. Soha többet senki nem fog gyerekként kezelni herék nélkül sem, úgyhogy az egyetlen dolog, amit tehetsz, az az, hogy megpróbálsz azzal élni, hogy felnőtt férfi lettél. Ebben segíthet a pszichológus.
2013. okt. 4. 23:03
8/13 A kérdező kommentje:
csak hogy én nem akarom ezt elfogadni, és nem érdekel holmi szaros kis pszichológus dumája. volt szerencsém már egyhez, és elég volt. de ha kiheréltetem magam legalább nem hullik a hajam ki, és egy hajbeültetés megoldja teljesen véglegesen a problémát, ráadásul nyugisabb is leszek. és tovább élhetek. ennyi. amúgy vannak külföldön helyek ahol ha fizetsz akkor egy hétig pl teljesen gyerekként kezelnek, mint egy igazi ovis táborban pl.
2013. okt. 4. 23:07
9/13 anonim válasza:
Oké. Akkor fizess be, és az év további 51 hetében pedig szenvedj.
2013. okt. 4. 23:11
10/13 A kérdező kommentje:
rendes vagy.... de mi van ha én nem akarok megváltozni? miért feltételezed azt hogy meg karok változni? magadból indulsz ki. mivel gondolod, ha neked lennének ilyen vágyaid akkor változtatni akarnál rajta DE én nem te vagyok :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!