Ki várja még a hétköznapokat?
Figyelt kérdés
A hétvégéim unalmasak és egyedül telnek, ezért várom a hétköznapokat. Utálok egyedül lenni, mert UNALMAS.2013. okt. 27. 16:52
1/4 anonim válasza:
Nekem igazából mindegy, én a hétvégét azért szeretem mert akkor legalább tudok pihenni nyugodtan, a hétköznapot meg azért mert a munkahelyemen igaz hogy betegre dolgozom magam de a kollégáim mindig felvidítanak, csak velük sem tudok lenni minden hétvégén mert én mostanság sokat járok a bátyámhoz segíteni a lakását helyrepofozni plusz néha jól esik picit egyedül is lenni mert nekem a délelőttös műszak nagyon rossz főleg a koránkelős része és azért reggel 1 órát vezetni a munkahelyemig picit soknak tartom de csak ez van ezt kell szeretni és néha tényleg jó otthon egyedül lenni és pihenni mert régebben buliztam ilyenkor mindig csak már a legtöbb haverom is vagy dolgozik vagy még fősulira, egyetemre járnak és ők is csak ritkán tévednek haza, a munkahelyi haverjaim akik velem egyidősek ők is vagy a párjukkal vannak, vagy pihenek vagy maszekolnak valahol. Én is eljárok időnként maszekolni azzal letudom az unalmat ha nem vagyok olyan fáradt de itthon is csinálgatok ezt-azt szóval én letudom kötni magam.
2/4 anonim válasza:
A hétköznapokat épp azért szeretem, mert akkor kevesebb a zavaró tényező, nem úgy, mint hétvégén.
3/4 anonim válasza:
Nekem is így van, a hétvége dögunalom, de mondjuk magányos vagyok nekem a hétköznapok se túl jók, de mégiscsak jobbak, mert több ember vesz körül meg minden.
4/4 anonim válasza:
Én a hétköznapokat azért szeretem,mert imádom a munkámat,a munkahelyemet,és a Kollegáimat.
Nem tudom miért,de hétvégén idegroncs vagyok,és unatkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!