Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nincs kedve valakinek velem...

Nincs kedve valakinek velem szidni a magányt?

Figyelt kérdés
Sokat vagyok egyedül, sokszor érzem magam magányosnak és utálom ezt az érzést. Nem hiszem el, hogy engem lehet szeretni. (Ezt nem én mondtam, hanem valaki más, de elhiszem neki). Nem akarok egész vasárnap délután a szobámban ülni, mert ma nem biztos, hogy lesz programom és nagyon nincs kedvem egyedül lenni:( Még tanulni sincs kedvem, pedig kéne. A magány minden energiát elszív belőlem. Ki tudja a legrondábbakat mondani a magányra? Ne káromkodjatok, mert betörik a képernyő.

2013. okt. 27. 14:33
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
sütim
2013. okt. 27. 15:21
 12/25 acelsziv ***** válasza:

miért nem kerestek az érdeklődési körötöknek megfelelő klubokat, csapatokat? A magány ellen egyedül ti tudtok tenni. Senki nem fog odamenni, hogy "te magányos vagy? szegénykém"

Persze tudom, hogy könnyebb otthon ülni és magatokat sajnálni, de ez nem megoldás.

2013. okt. 27. 15:28
 13/25 A kérdező kommentje:
12 Nem potyognak csak úgy barátok az égből akkor se, ha minden nap elmászkálsz otthonról. De ugye ezt könnyebb mondani, mint benne lenni és kitörni innen.
2013. okt. 27. 15:31
 14/25 anonim ***** válasza:

Én is magányos vagyok. Buu. :(((

A barátaim nem foglalkoznak velem, és szerintem egész szünetben itthon fogok unatkozni a szobámban. :( Kivéve ha olvasok, rengeteg könyvünk van itthon, és mind tök régi. :O Egész nap azokat nézegettem, olvasgattam. ^^

De akkor is tök egyedül vagyok. :( Megértelek. *o*

2013. okt. 27. 16:35
 15/25 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy te is így vagy. De ha őszi szüneted van, akkor gimis lehetsz és neked az még megnyugtató, hogyha tovább tanulsz, akkor sokkal könnyebb lesz neked ismerkedni, mintha dolgoznál. Bárcsak én is gimis lennék.
2013. okt. 27. 16:40
 16/25 anonim ***** válasza:
Játssz az oroszlánokkal :)
2013. okt. 27. 16:41
 17/25 A kérdező kommentje:
Azt inkább kihagynám. Megesznek.
2013. okt. 27. 16:43
 18/25 anonim válasza:

Az élet elszalad, mint egy gyorsvonat.. kinek hogy..! Nem fogsz mindig élni.. Egyszer majd rájössz, hogy fel kellett volna kelni, és nem azt mondani, hogy "ez nem sikerül.. hanem azt, hogy IGENIS SIKERÜL..Inkább azt bántam volna meg, amit megtettem, mint hogy azon bánkódjak, hogy nem tettem meg!"

ez annyit tesz: menj ki, és keress valami csodálatosat.. nem muszáj embernek lennie.. lehet bármi a barátod ;)

2013. okt. 29. 22:52
 19/25 anonim ***** válasza:

"lehet bármi a barátod"

Ha a reklámokra hallgatok, akkor az lehet egy Opel Astra, Szilvi, a konyhai papírtörlő vagy a Medvesajt is akár. :)

2013. okt. 29. 23:08
 20/25 A kérdező kommentje:

"lehet bármi a barátod"

Nekem ember kell. És most turbó üzemmódra váltok, extra erős és vonzó személyiség leszek, bemegyek melózni és mindenki hasra esik csodálatos, fantasztikus személyiségem előtt.

2013. okt. 30. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!