Nincs kedve valakinek velem szidni a magányt?
miért nem kerestek az érdeklődési körötöknek megfelelő klubokat, csapatokat? A magány ellen egyedül ti tudtok tenni. Senki nem fog odamenni, hogy "te magányos vagy? szegénykém"
Persze tudom, hogy könnyebb otthon ülni és magatokat sajnálni, de ez nem megoldás.
Én is magányos vagyok. Buu. :(((
A barátaim nem foglalkoznak velem, és szerintem egész szünetben itthon fogok unatkozni a szobámban. :( Kivéve ha olvasok, rengeteg könyvünk van itthon, és mind tök régi. :O Egész nap azokat nézegettem, olvasgattam. ^^
De akkor is tök egyedül vagyok. :( Megértelek. *o*
Az élet elszalad, mint egy gyorsvonat.. kinek hogy..! Nem fogsz mindig élni.. Egyszer majd rájössz, hogy fel kellett volna kelni, és nem azt mondani, hogy "ez nem sikerül.. hanem azt, hogy IGENIS SIKERÜL..Inkább azt bántam volna meg, amit megtettem, mint hogy azon bánkódjak, hogy nem tettem meg!"
ez annyit tesz: menj ki, és keress valami csodálatosat.. nem muszáj embernek lennie.. lehet bármi a barátod ;)
"lehet bármi a barátod"
Ha a reklámokra hallgatok, akkor az lehet egy Opel Astra, Szilvi, a konyhai papírtörlő vagy a Medvesajt is akár. :)
"lehet bármi a barátod"
Nekem ember kell. És most turbó üzemmódra váltok, extra erős és vonzó személyiség leszek, bemegyek melózni és mindenki hasra esik csodálatos, fantasztikus személyiségem előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!