Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szeretethiányom van. Mit tegyek?

Szeretethiányom van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Vannak szüleim, van egy testvérem és egy barátnőm. Tőlük kapok szeretetet, bár a barátnőmmel már nem olyan a barátságunk mint volt de azért még mindig erős. Ez egy 10 éves barátság. Apukám meg alig van itthon munka miatt, van olyan is, hogy 1 hétig nincs itthon. Nekem másféle szeretetre lenne szükségem amit senkitől sem kapok meg. Itt szerelemre gondolok. De egy fiúnak sem tetszem, sose volt barátom. Régebben volt egyszer olyan, hogy másnak adtam ki magam és nagyon jól összebarátkoztam egy fiúval. Tudom, hogy nem szép dolog de nagyon jól esett, hogy kedves szavakat kaptam és valaki figyelz rám.. még akkor is ha igazából nem rám gondolt. Szerintetek mit tegyek?

16/L

2013. okt. 26. 17:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem más lehet a gond a fiúk terén. Nem sértésnek szánom, de ismerek egy-két igazán szép lányt, akik ugyanezzel a problémával küzdenek, és nem a kinézetükkel van a baj, hanem egyszerűen nincs igazi jellemük, semmilyenek. Nem fogják meg semmivel sem a pasikat, sem másokat, hiába festik magukat, és még szépek is. Nem tudom ez-e a helyzet nálad, de ha igen, akkor már előrébb vagy. :)
2013. okt. 26. 21:07
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lenne előrébb? Most attól jobban kéne éreznie magát, hogy azt mondod rá, hogy jellemtelen?

16 évesen még sehol se vagy, ne aggódj. A környezetemben olyan 20-21 évesen pasiztak csak a be a lányok, mindegyik értelmes, normális lány. Nem volt nekünk sem a környéken ismerkedési lehetőség. Azt gondolom most még nem hagysz ki semmi lényegeset. Törődj magaddal, a barátnőddel, a családoddal, és majd jön a szerelem. Nekem is váratlanul jött, én is 'csak' 20 évesen pasiztam be, lassan 2 éve vagyunk együtt. Annyi kellett csak hozzá, hogy ne izguljak és elengedjem ezt az egész ismerkedés témát... abban a pillanqtban már volt érdeklődő.

2013. okt. 27. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!