Szeretethiányom van, mit csináljak?
Itthon folyton csak veszekszem a szüleimmel, meg a testvéremmel. A suliban szoktam megölelni a barátaimat, mert szükségem van egy (vagy több) ölelésre. Reggel, amikor találkozunk, meg amikor megyünk egy a suliból, szinte mindenki megölel mindenkit, akkor nem is feltűnő... De amikor két óra között odamegyek valakihez, akkor már kombinálnak (mivel hogy az a valaki egy fiú, de én teljesen barátként tekintek rá).
Mit csináljak? Ne foglalkozzak velük, hogy kombinálnak? Őt nem zavarja...
15/L
Hát ezt az ölelgetést szerintem hagyd abba...
Inkább kicsit szedd össze magad, és mássz ki ebből az önsajnálatból.
van kutyám, de nagy, és kint van a kertben, mert a szüleim nem engedik be. ki szoktam menni hozzá, de már egyre hidegebb van, és nem akarok megbetegedni, úgyhogy egyre kevesebb időt tudok vele tölteni... :/
egyéb ötlet?
Szerintem akkor is tök aranyos dolog. :-)
Meg na, mióta ciki kifejezni az érzéseinket?...
Nagyon szívesen befogadnék egy kiskutyát vagy kiscicát, de a szüleim nem engedik :/
Amúgy szerintem is aranyos, és sok osztálytársam szerint is aranyosak vagyunk, akik tudják, hogy semmi sincs köztünk, csak barátság :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!