Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szeretethiányom van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretethiányom van, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretethiányom van, és vágyok egy barátnőre, de nemsokára költözök el külföldre. Nem tudom mit csináljak, olyan jó lenne valakit szeretni, de így nem látom sok értelmét. Nem a szex hiányzik, hanem a szerelem. Félek, hogy még egy jó darabig nem lesz senkim odakint.

2013. szept. 19. 02:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Miért, melyik országba mész? Irakba?
2013. szept. 19. 02:19
 2/13 anonim ***** válasza:
macska (:
2013. szept. 19. 02:21
 3/13 A kérdező kommentje:

Észak-Koreába :D

Viccen kívül, amúgy Angliába. De még meg kell szoknom az ottani környezetet, az is sok idő lesz.

2013. szept. 19. 02:22
 4/13 anonim ***** válasza:
80%

Én voltam már angliában.

Ha rám hallgatsz,akkor szerzel itt egy barátnőt,aki szintén költözne,mert ott "érdekes" lányok vannak.

2013. szept. 19. 02:25
 5/13 anonim ***** válasza:
Cult of Personality: Hogy érted, hogy érdekes? Ott is csak a négereket szeretik, mint Debrecenben? XD
2013. szept. 19. 02:27
 6/13 A kérdező kommentje:
#4: Kösz, én is ettől félek :S :D
2013. szept. 19. 02:28
 7/13 anonim ***** válasza:

London tele van magyarokkal. De mégis sokkal kevesebben vannak, mint itthon, emiatt kicsit úgy érezheted magad, mintha ugrottál volna legalább 2-3 pontot a 10-es skálán.

Persze az angol csajoknál labdába sem rúgsz bevándorlóként, de van ott elég magyar is, akik között találhatsz barátnőt.

2013. szept. 19. 02:40
 8/13 anonim ***** válasza:
Énis Angliában élek és egy idelye én is így érzek már :S
2013. szept. 19. 02:41
 9/13 anonim ***** válasza:
És az lenne számodra a megoldás, hogy van valakid aki több száz kilométerről szeret?
2013. szept. 19. 02:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Angol nők sehol sincsenek magyarokhoz képest;DD Egyszer láttunk az utcán 1 jól kinézőt, erre meghalljuk, hogy magyarul beszél xD
2013. szept. 19. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!