Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek? Magányos vagyok,...

Mit tegyek? Magányos vagyok, és úgy érzem vmi hiányzik, de nem tudom mi.15/L

Figyelt kérdés
Tanulásra,sőt semmihez semmi motivációm,pedig szeretek olvasni,gitározni,rejtvényt fejteni,de ezekhez sincs.

2013. okt. 16. 14:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Találd meg, hogy mi hiányzik.
2013. okt. 16. 14:42
 2/14 A kérdező kommentje:
Az iskolából sokat hiányzom,anyámmal csak veszekszünk ezért,azt mondja úgy elver ha elveszik miattam a családit,persze igaza
2013. okt. 16. 14:44
 3/14 anonim ***** válasza:
Én se járok be suliba túl sűrűn, de nem tudják anyámék... Érettségi utáni felnőtt oktatás szépségei... Gyere tűzoltónak én annak megyek, csak rágyúrok előbb.
2013. okt. 16. 14:46
 4/14 A kérdező kommentje:

van,de ez h ezt mondja is csak ront mindenen.

1.köszi,csak nem tudom hogy találjam meg.

2013. okt. 16. 14:47
 5/14 A kérdező kommentje:
2. Ha tűzoltónak mennék,akkor is iskolába kell járnom,min amíg tanköteles vok,és nem biztos h akk nem hiányozna vmi,de köszi.
2013. okt. 16. 14:51
 6/14 anonim ***** válasza:
szerintem én hiányzom neked
2013. okt. 16. 14:52
 7/14 anonim ***** válasza:

Azthiszem tudom mi a gond .

Nekem van csaladom , teto a fejem folott, testver , mindenem megvan amire szuksegem van , sot..

Sok ismerosom van , jopar barat es egynehany igaz barat de megis maganyosnak erzem magam..

Rajottem h egy barat kell nkm , akinek kellek , aki szeret es akit szerethetek, tamaszkodhatok ra. Aki csokoljon , oleljen es ereztesse velem h vagyok enis valaki...

Most , hogy megkaptam a gondot mar csak a pasit kell keressem..

15 / L

2013. okt. 16. 14:53
 8/14 A kérdező kommentje:
3.Hát az nem valószínű,de köszi.:) 4.Nem tudom,ez nekem se ártana,nem csak ez,de lehetséges h ez is a gond része.
2013. okt. 16. 14:59
 9/14 anonim ***** válasza:

Együtt érzek...

A kötelező olvasmány mellett van még 3-4 könyv, amit el szeretnék olvasni, egy pár album, amit meg szeretnék hallgatni, a gitározást is kéne gyakorolni, és akkor még ott a lecke is...

A motiváció itt is 0, nem tudom mit kezdjek magammal.

Szerintem addig örüljünk, amíg ez a legnagyobb problémánk...

15/f

2013. okt. 16. 15:36
 10/14 Girgoy ***** válasza:

Nem lehet, hogy Isten hiányzik? benne meg szokták találni az emberek az életük értelmét, másra meg csak ráfogják jobb ötlet híján, hogy az az élet értelme. De belül akkor is pang valami...

Nem vagyok amúgy hittérítő, csak őszintén szembenézek a dolgokkal.

2013. okt. 16. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!