Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Öngyilkosság. Vki segítsen....

Öngyilkosság. Vki segítsen. Írtok?

Figyelt kérdés

Üdv. 22éves fiú vagyok.Van 1 haverom, senki más. Minden ember csak bánt, kötekedik, gúnyolódik velem. Haveromon kívül nincs senki másom. Állandóan az öngyilkosságon jár az agyam.kiskorom óta volt sok "barátom", de mind átba**ott, átvert, magamra hagyott. Nagyszüleimnél nöttem fel, anyum és apum eldobott magátol. Mit tegyek hogy ne járjanak ilyen gondolatok az agyamban? kérlek mellőzzétek azt, hogy járjak bulizni, haverkodjak másokkal is mert ez nemfog érdekelni.

Még az is van, hogy nagyon féltékeny vagyok haveromra ha pl. más valakivel van. (gondolok most lánybarátjára, fiubarátjára)

Negatív hozzászólásokat kérem szépen ne, mert nagyon magamra tudok venni mindent.

2013. szept. 24. 00:25
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

# 27 vok még mindig

Amennyire tudom, a lelki egészségre való technikákból sok van, mindenkinek meg kell találnia egyet amelyik megfelel. Én terapeutához jártam (itt egy óra sztem 5-10e Ft.), most valami alternatív (nem annyira a hivatalos orvostudományba beleszámító) módszerrel próbálkozom. Itt találtam

[link]

A lényeg, hogy kezdd el valamelyiket.

Aztán talán kommunikalhatsz még a szüleiddel, írhatsz levelet, ilyesmi. Nehéz, de még fiatal vagy :-)

Mióta érzed magad ennyire letörve? már iskola-föiskola alatt is?

2013. szept. 26. 22:32
 32/33 A kérdező kommentje:

Ennyire letörve?

Nos sose voltam az a "hu de happy" tipus, de a kérdésedre válaszolva 1-2 éve kb. Középiskolában se volt jó, mert ott se volt haverom.

2013. szept. 26. 22:45
 33/33 anonim ***** válasza:

Engem is a nagyszüleim neveltek, anyám egy éves korom előtt lelépett végleg.

Ennek ellenére 30-35 éves koromig azt hittem, normális életem van. Mostanra sajnos kiderült, soha nem lesz az..

Egyedül élek és már senkim nincs, de a magányt szerencsére elég jól viselem. Kérdés, hogy meddig.

2013. okt. 1. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!