Öngyilkosság. Vki segítsen. Írtok?
Üdv. 22éves fiú vagyok.Van 1 haverom, senki más. Minden ember csak bánt, kötekedik, gúnyolódik velem. Haveromon kívül nincs senki másom. Állandóan az öngyilkosságon jár az agyam.kiskorom óta volt sok "barátom", de mind átba**ott, átvert, magamra hagyott. Nagyszüleimnél nöttem fel, anyum és apum eldobott magátol. Mit tegyek hogy ne járjanak ilyen gondolatok az agyamban? kérlek mellőzzétek azt, hogy járjak bulizni, haverkodjak másokkal is mert ez nemfog érdekelni.
Még az is van, hogy nagyon féltékeny vagyok haveromra ha pl. más valakivel van. (gondolok most lánybarátjára, fiubarátjára)
Negatív hozzászólásokat kérem szépen ne, mert nagyon magamra tudok venni mindent.
1. Nem tanulok és nem dolgozok sajnos, pedig az lekötne...
5. Nem, Szolnokon lakom.
6. Igen tudja, mindíg segít amiben csak tud, és a naplóíráson már én is gondolkoztam.
10. Nemtom elképzelni hogy egyedül legyek, haveromon kívül szinte senkim sincs.
köszönöm hogy ennyien írtatok.
Én is így voltam egészen addig, amíg nem lett barátom.
Keress magadnak barátnőt és sosem kell egyedül érezned magad. Erre találták fel a szerelmet. ;)
A barátnő,szerintem is jó ötlet.
Vagy valami hobbi,vagy tanulj valamit.
13. Barátnőt? Próbáltam már, de mind csalódás volt.
15. Van kutyám, szoktam vinni sétálni, amikor kintvagyunk, vagy amikor haverommal vagyok, akkor nemgondolok ilyenekre, de mikor egyedül vagyok, teljesen befordulok, állandóan rossz dolgokon kattog az agyam.
Akkor sétáltasd többet a kutyust :)
Ő nem fog érte panaszkodni, illetve te is többet fogsz mozogni, kikapcsolódni. Hiszen azt írod, hogy addig nem gondolkodsz ilyen dolgokon, amíg a kutyáddal sétálsz.
Aztán kitudja... ismerkedni is egyszerűbb egy fokkal, ha kutyával vagy. Más kutyásokkal pl...
A Sárkányidomár:
Köszi, igyekszem.
Nem fogadom el a rimánkodásodat kérdező: Barátnőt, úgyse lesz felfogást.
Ezért tartasz ott ahol tartasz, mert eleve pesszimista vagy és nem bízol az esélyeidben.
Nem fogom elhinni, hogy 5 million Magyar nőből egynek sem tetszenél. -.- Ez csak ócska kifogás.
Ha összeszedsz valakit, eltereli a gondolataid, lesz valaki akit megvédj, és megbeszéld a problémáidat.
És akkor már nem fogsz birtoklási vágyat érezni a haverod iránt, hogy cask veled lehet. -.-
Ne kifogásokat keress, hanem tessék kezdeményezni, kezdeményezni, kezdeményezni.
Ha már 100-ból egy összejön, akkor annyi, ha 1000-ből, de akkor sem vagy egyedül.
Saját magadnak csinálod ezt a begyepesedett, sajnálkozó, lemondó, pesszimista magányt.
Holnaptól kezdj el egy új napot:
Belövöd a hajad- zselé meg minden, felveszed a csajozós kabátod, befújod magad a csajozós parfümöddel és indulsz a csajozós kutyáddal sétálni.
Nem kell kifogás, nem nyavalygunk, legyél férfi és vadássz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!