Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » HILFE.! Vannak itt olyanok...

HILFE.! Vannak itt olyanok akik "társas magányban" szenvednek?

Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 22:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

...hát igen..valami ilyesmi történik nálunk is...lassan mindenki elkopik mellőlünk..barátaim..család...

..neki csak "haverjai" vannak..akik évente 1szer-2szer "inni-cigizni-töményben" jók...

ő valahogy senkit nem tud elviselni...a saját családjára sincs "igénye"...

a hét 7 napjából,6,5ször rossz kedvü..semmi nem jó,utál mindent,mindenkit maga körül..-persze engem is..napokig nem szól hozzám...-

persze tudom...akkor miért csinálom...?

hosszú...

tényleg nem szabad az ilyesmit megszokni...az élet sokkal "szebb"..mintsem igy múljon el... :( ..

olyan helyzetben voltunk eddig,hogy "muszáj" volt...

2013. szept. 27. 22:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem sokan vagyunk.A feleségemmel szinte csak lakótársak vagyunk.semmi összebújás,beszélgetés.Még jó hogy vannak ,gyerekek.ők sokat pótolnak.Tőlük kapom meg a szeretetet.
2014. jan. 23. 13:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is. Csak az érdekli, mikor sz..pom le, amit soha nem tettem a 4 év alatt, és 100-szor megbeszéltük.
2014. jan. 26. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!