Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » 28 éves vagyok. Van még...

28 éves vagyok. Van még esélyem rá, hogy ne egyedül éljem le az életem?

Figyelt kérdés
Mennyire való színű, hogy így fogok megöredni? Nem vagyok egy kicsit elkésve? 3 éve nem volt dolgom nővel. Kapcsolataim is csak futokalandok voltak, mert nem vagyok valami nagydumás, és nem vagyok vagány, kicsit gátlásos is vagyok, ezért nem estembe át, lányok elvárásirostájujban (egyébként átlagos fiu vagyok) ismerkedni nincs lehetőségem egyéb okok miatt, haverjaim közül, már mindnek saját élete van, párjuk is van. (kis településen élek) elköltözni sincs lehetőségem, egyéb okok miatt. Munkám jelenleg nincs, segélyből élek. Már évek óta monoton az életem, ha dolgoztam akkor sem voltam boldog, mert akkor is hiányzozz a párkapcsolat. A falumban lányok nincsennek, akik vannak meg úgy ismernek, mind egy remetét, és visszahuzódó, valakit ( nem néznek férfiként) és nem az én korosztályaim, egyébként beképzelt kissebbségi csajok. sporolás se tud már felvídítani, semmi! úgyérzem telik az idő, és ha így megy már teljeseb elkések! Nen kérek tanácsokat, csak választ, jogosan vagyok kétségbe esve ? V.színű hogy egyedül élem le az életem. (féig roma vagyok) :S szerintetek ?
2013. szept. 4. 00:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hagyjátok már, attól még, hogy valaki írásban nem olyan jó, szóban még lehet, hogy elfogadhatóan tud beszélni. Különben sem ezen múlik egy ember értéke.

Kedves kérdező! Az jutott eszembe, hogy ha falun laksz, valószínűleg van kert. Akkor pedig mindjárt nem lehetsz annyira munkanélküli, hiszen a kertet megművelheted. Most például, ha sietsz, még ezen a héten vethetsz hónapos retket, annak még elég idő van a fagyok előtt. Jövőre vess borsót, sóskát, dughagymát, cukkinit, babot, sütőtököt. Virágot is vess, a büdöskét (másik neve bársonyka) nagyon könnyű gondozni, kezdőknek való. Ha az esővizet összegyűjtöd egy hordóba, azzal locsolhatsz, és az is ingyen van. Azzal, ha csinálsz valamit, mindjárt jobb kedvű leszel, és jobban meglátod majd a lehetőségeidet. A rosszkedv ezeket is elrejti előled. Ha átmész valakihez virágmagokat kérni (rengeteg szokott lenni, én is szívesen adnék bárkinek a magot hozó növényeim magjából), akkor rögtön el is tudtok kezdeni beszélgetni (amellett, hogy rögtön olyan virágok magját kapod meg, ami a ti környéketeken bevált, szépen virít). Hajrá, sok sikert! Ha tavasszal ezügyben tanácsra van szükséged, írj nyugodtan.

2013. szept. 4. 08:01
 12/16 anonim ***** válasza:
76%

"Hagyjátok már, attól még, hogy valaki írásban nem olyan jó, szóban még lehet, hogy elfogadhatóan tud beszélni. Különben sem ezen múlik egy ember értéke."

Én speciel nem állnék szóba olyannal, aki ennyire nem ad az írására, mert ez igénytelenség.

28/N

2013. szept. 4. 08:06
 13/16 anonim ***** válasza:

Én sem szeretem, ha valaki nem tud írni normálisan, de a kérdező szerintem bőven megüti a szintet, annyira azért nem súlyos hibákat vét. Viszont erről a pár szóról elképzelésem sincs, hogy mit jelenthet: "ezért nem estembe át, lányok elvárásirostájujban" :)

Kérdező, ha ott maradsz ahol vagy és a kisujjad se mozdítod meg, akkor egyedül fogsz maradni. A kert megmunkálása jó ötlet, akár piacra is tudsz vinni belőle esetleg eladni. Neten ismerkedni is jó ötlet. Viszont befordulni és keserűen válaszolni a felsorolt javaslatainkra az nem jó ötlet. Szobát is lehet bérelni, nem kell elsőre lakásban gondolkodnod. Egy szobát jóval olcsóbban ki tudnál venni és ha olyan helyre mennél, ahol több a munkalehetőség, akkor még ha szobában lakva is, de legalább a saját megkeresett pénzedből élhetnél. Nem tudom milyen lehet félig romának lenni, így nem akarok túl sok okos dolgot írni, mert lehet, hogy teljesen másképp kezelnek téged, mint mondjuk ahogy engem kezelnének az emberek. De valamit akkor is próbálj meg tenni. Itt pesten szórakozóhelyekre szinte mindig keresnek pohárszedőket, amihez annyi kell, hogy jófejnek nézz ki, más nem nagyon.

Nem tanultál semminek eddig? Nincs valami szakmád? Szobafestő, kőműves, bármi...

2013. szept. 4. 11:30
 14/16 anonim válasza:

10#12 ... Nem kell cikizni ... valószínűleg csak elírta a nagy sietségben. :-(

Szerintem ne keseredj el! De ahogy előttem is mondták minféleképpen váloztatnod kell és minden lehetőséget meg kell ragadnod a pénz keresésre, hogy ha lassan is de el tudj indulni előre, mert ott ahol most laksz nem sok lehetőséged van.... ha új társaságba kerülsz, hidd el lesz lehetőséged ismerkedni is :-)... szerintem össze kellene spórolnod legalább egy havi bérletre való buszpénzt / ha 40 km és sárga busz, az kb. 20 000 Ft / ..... azt rakd félre és utána még csak egy pár ezer forintot arra, hogy alkalmanként be tudj menni a másik településre, hogy az önéletrajzodat vagy az adataidat leadd azokon a helyeken ahol van esetleg felvétel... a bérletet csak akkor vedd meg ha felvesznek valahová.... aztán ha már van kereseted, egy pár honapot ki tudsz bírni úgy hogy ingázol... aztán jöhet az albérlet... először csak egy szerényeb ... stb stb.... és a nagy Ő is eljön hamarosan HIDD EL :-)

Sajnos az én barátom is ilyen helyzetben van ő is félig roma származású, és mivel ilyen közegben nőtt fel, és sokat nélkülöztek nem igazán törődtek vele és nem tanítatták .... pedig annyira értelmes hogy ha rendes családban nő fel már tuti diplomás ember.... megpróbálok segíteni neki, mert egy igazi kis csiszolatlan gyémánt :-)

2013. szept. 4. 11:52
 15/16 A kérdező kommentje:

Elnézés kérek a helyes írási hibákért, és a rosszul átgondolt kifejezéseimért. Telóról nem könnyű írni, és a billentyűzet, eltakarja az egész helyet ahová írok, és így nem látom mit írok. PC-könnyebb lenne.

köszönöm a tanácsokat. Aranyosak vagytok.

2013. szept. 4. 15:24
 16/16 anonim ***** válasza:
A remény hal meg utoljára. :)
2013. szept. 5. 02:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!