Mi segíthetne rajtam?
A kedves előző válaszoló egy kifejezését -a félreértés elkerülése végett- korrigálom, remélem, nem veszi rossz néven. ;) Biztosan MÁR-t szeretett volna gépelni:
"mert MÁR régen volt".
Hasznos válasznak vélem az övét.
Egy dolog segít az egyedül léten! a zene!igen a zene!
a zene nem válogat a zenét nem érdekli hogy bisex vagy a zene mindig veled van! találd meg a stílusod(de ne ezeket a dupsteppeket meg stb, hanem kifejező műfajokat én a rappben találtam meg a lelki békém(nem a divat rappben)) a zene segíteni fog hogy tovább lépj feloldódj és lelkileg új életet kezdhetsz!de ne csak hallgasd éld bele magad érezd át a szöveget! olyan számokat keress aminek köze van a te problémádhoz!
Emiatt nem szabadna hibáztatnod magad. Ne rágódj a múlton, koncentrálj a jelenre. Sajnos az anyagi részét megértem, mindenkinek nagyon nehéz a mai világban.
De te még tudsz ezen változtatni, tanulj sokat és építsd a jövőd. Orális közösülés? Ugyan, nem ártottál vele senkinek. Mind túl vagyunk ezen. Az viszont szerintem sem szép dolog ha partner mellett csinálod, teljesen mindegy hogy a saját nemeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!