Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi segíthetne rajtam?

Mi segíthetne rajtam?

Figyelt kérdés
Mostanság olyan egyedül érzem magam. kb 1 éve öngyilkos is akartam lenni egy hatalmas bűnöm miatt amit azóta nem tudok elfelejteni. Ugyanis Orálisan közösültem egy férfival , fiatal srác létemre. Azóta nagyon rosszul és magányosan érzem magam. Na meg családi és pénzügyi gondok. ! éve nincs senkim mindenki vissza utasít. Vajon mi segíthetne rajtam? Főként a baklövésem szeretném mielőbb elfelejteni valahogy amíg a bűntudat fel nem emészt és nem gondolom jobb megoldásnak az életnél az öngyilkosságot. Talán pszichológus segíthetne? Vagy elmennék egy Anonim szervezetbe kicsit beszélgetni? Rettentően mardos a bűntudat. Akkor jó döntésnek tűnt hisz 3 éve nem volt párom de most inkább megölném magam. 17/F
2013. szept. 3. 06:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A kedves előző válaszoló egy kifejezését -a félreértés elkerülése végett- korrigálom, remélem, nem veszi rossz néven. ;) Biztosan MÁR-t szeretett volna gépelni:

"mert MÁR régen volt".

Hasznos válasznak vélem az övét.

2013. szept. 27. 15:32
 12/15 anonim ***** válasza:

Egy dolog segít az egyedül léten! a zene!igen a zene!

a zene nem válogat a zenét nem érdekli hogy bisex vagy a zene mindig veled van! találd meg a stílusod(de ne ezeket a dupsteppeket meg stb, hanem kifejező műfajokat én a rappben találtam meg a lelki békém(nem a divat rappben)) a zene segíteni fog hogy tovább lépj feloldódj és lelkileg új életet kezdhetsz!de ne csak hallgasd éld bele magad érezd át a szöveget! olyan számokat keress aminek köze van a te problémádhoz!

2013. okt. 14. 23:35
 13/15 Angelik@ ***** válasza:

Emiatt nem szabadna hibáztatnod magad. Ne rágódj a múlton, koncentrálj a jelenre. Sajnos az anyagi részét megértem, mindenkinek nagyon nehéz a mai világban.

De te még tudsz ezen változtatni, tanulj sokat és építsd a jövőd. Orális közösülés? Ugyan, nem ártottál vele senkinek. Mind túl vagyunk ezen. Az viszont szerintem sem szép dolog ha partner mellett csinálod, teljesen mindegy hogy a saját nemeddel.

2013. okt. 22. 13:48
 14/15 anonim válasza:
Emberek olyan értetlenek vagytok... nem azt kell bemagyarázni, hogy nem követett el bűnt... mindenkinek megvan a saját értékrendje, hogy mi helyes és mi nem. A pszichológus is egy megoldás, de szerintem nem segítenek sokat egy szimpla beszélgetéssel. Kell valaki akinek el tudod mondani. Lehetőleg ne anyuapu mert ha megtudják ndkik nem lesz kedvük élni. Szerintem keress magadnak valami hobbit, ami komolyan leköt. Akár harcművészet!
2014. febr. 19. 23:00
 15/15 Angelik@ ***** válasza:
Ha tudná hogy mi a helyes számára, akkor nem teszi meg és nem emésztené bűntudat. NEM GYANÚS?!
2014. márc. 1. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!