Belehalok a magányba, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Nagyon magányos vagyok.Minden napom egyedül töltöm(kivéve amikor iskolában vagyok),nincs barátom.Azért rossz ez most nekem ennyire mert régen nagyon sok mindenkivel jóban voltam meg nagy ismeretségi köröm volt de ez mára már nullára csökkent.A kutyát se érdeklem..Mindennel próbálkoztam már hogy új barátokat szerezzek..Még a nőket se érdeklem manapság,pedig én szerintem nem vagyok egy rusnya gyerek.Miért van ez velem?Olyan jó lenne néha ilyen nagy sok fős baráti társasággal elmenni valahová,de sajnos ez lehetetlen.Tényleg egyetlen barátom sincs,és minden napom ugyanolyan monoton.Reggel 5-kor felkelek,elmegyek suliba.Ott vagyok 2-ig, hazaérek és gépezek.Sajnos szórakozási lehetőség errefele nem nagyon van,kis faluba lakom.Sok mindenhez értek,és sportolok is.A testem is sportos,nem kigyúrt de azért meglátszik rajta hogy karba van tartva még se érdeklek egy lányt se.Nem iszok alkoholt, csak dohányzok.Bulizni nem szoktam menni egyéb okok miatt..Mindenkinek meg van már itt a saját baráti társasága,csak én lógok ki.Segítsetek. :(2013. szept. 2. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!