A depresszióból tényleg csak pszichológussal lábalhat ki az ember?
Írtam egy oldalra ahol orvosok válaszolnak és azt írta nekem a doki hogy depresszióm lehet/van meg hogy látszik hogy nem találom az utamat...
Megadta a honlapjának a címét, de a felmérő beszélgetés nála 24 rugó, és kezelésenként 8 rugó / óra.
Szerintetek ez nem túl sok? Nekem egyenlőre nincs ennyi pénzem :S
Van esetleg valami ötletetek hogy hogyan lábalhatnék ki ebből "házi módszerekkel"?
21:21
Az a rész amit a mániás depresszióról írtál nem felel meg a valóságnak. Senki sem a gondolataitól kerül depressziós állapotba... Na de most ne vesézzük ezt ki.
Egy mániás depressziós.
Kedves utolsó:
Te vagy a beteg, az egyik oldalon, én meg a pszichiáter (rezidens) a másikon.
Mivel nem kívánod kivesézni a dolgot, ezért nem kérdezem meg, hogy hol említettem én, hogy a gondolataitól lesz valaki mániásból depressziós. :)
Ahaaa, szóval egy doktor "nénivel" van "dolgom".
"az remek ugródeszka a depressziós stádiumhoz" ergo
depressziós lesz a delikvens ha nem üti lovaggá a brit királynő?!?! ne haragudj meg de ez a két példa förtelmesre sikeredett...:)
Nem, nem attól lesz depressziós amiért nem teljesül a vágya hanem azért amit írtál(dopamin.... )
Szóval vissza vonom amit írtam mert csak részben volt "hibás" a bipoláris zavar felvázolása.
Történetesen doktor "bácsival" van dolgod, ha már ragaszkodsz ehhez a megszólításhoz.
Sajnos nem tudom, hogy az "ugródeszka" szó neked mit jelent, nekem egy afféle segédeszközt ahhoz, hogy ilyen melegben is lehűtsem magam. Tudok ugrani magamtól is, sőt, biztos hogy fogok is csobbanni abban a medencében, de az ugródeszka SEGÍT nagyobbat ugrani. Nem az ugródeszka miatt fogok ugrani. Már ha érted, és be tudsz helyettesíteni.
A továbbiakban nem kommentálom az itt folyó eseményeket.
Huu, ez egy kicsit "erős" válasz volt az én jóindulatú komentemhez képest.
De ha te így érzed jól magad akkor kívánom, hogy ez legyen az életedben a legnagyobb öröm.
Szegény sorstársaim... egy ilyen kontár valakihez fordulnak segítségül.
Rosszindulatú válaszodból ítélve te éppen nem vagy való emberek közzé, sokkal inkább el tudnálak képzelni a disznók közt kondásként.
(mosoly a legjobb álca)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!