Nem tudok élni a barátaim nélkül! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az van,hogy most megyek középiskolából egyetemre és a középsuliban nagyon visszahúzódó voltam,de ők mégis megtaláltak és összebarátkoztunk.(egy kb. 8 fős társaságról van szó,az egyik fiú tetszik is).És most negyedik végére annyira megszerettem őket hogy kifejezetten rosszul érzem magam nélkülük,szinte depressziós vagyok.És ugye mindig nem találkozhaunk mert nyolc fővel nehezebb programokat szervezni.Kb. heti egyszer sikerült most nyáron.Nagyon félek egyetemre menni,tudom hogy ez a barátság meg fog maradni velük,de annyira kötődök hozzájuk...nyáron is voltam egy egy hetes kurzuson,ahova eegyedül mentem és a hét elején sírva mentem oda annyira egyedül éreztem magam...Mit tegyek?Ez valami pszihológiai probléma?köszönöm aki válaszol2013. aug. 23. 12:15
1/7 anonim válasza:
Szia, ne haragudj, de 18 évesen nem szoktunk már pityeregni, ha az ismert társaság nélkül megyünk valahova. Utoljára szerintem 13 évesen zavart engem ilyen, amikor nyertem valami gagyi táborba egy hetet és semmi kedvem nem volt menni, mert ott tényleg senkit sem ismertem. Érettségi után mi is elég depressziósok voltunk, mert nagyon összekovácsolódtunk a 4 év alatt és elképzelni sem tudtuk, hogy bírjuk ki, hogy ne lássuk egymást, mivel mindenki másfelé ment. Próbáld felfogni, hogy az élet megy tovább, elveszteni nem fogod őket, de nem lehet sülve-főve együtt lenni valakikkel. Amúgy meg új embereket is megismerhetsz most, ne félj szerintem ennyire az ismeretlen csoporttársaktól.
2/7 anonim válasza:
Biztos, hogy ők is fognak keresni téged, másrészről pedig az emberek jönnek-mennek, egy korszak véget ért, új kezdődik, honnan veszed, hogy az nem lesz ugyanolyan jó?
3/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van...köszönöm hogy válaszoltatok,megpróbálok erős lenni nélkülük is,ameddig nem találkozunk.
2013. aug. 24. 10:51
4/7 anonim válasza:
Lehet online is beszélgetni velük, nem fogod elveszíteni őket, de muszáj a saját lábadra állni és nem szomorkodni, amikor annyi új élmény fog most érni, új emberek, új barátságok is. Ne félj ettől, próbálj nyitott maradni, pláne fontos ez egyetem elején, amikor kialakul, hogy ki kinek fogja és melyik óra jegyzetét odaadni és ha nem voltál órán kitől tudsz kérdezni. Legyél barátkozó szerintem, ne húzódj be a csigaházadba, mert magányosan nagyon nehéz egy egyetemet végigcsinálni. Jó sulikezdést neked! :)
5/7 A kérdező kommentje:
Egyébként ha biztosan tudnám hogy együtt marad a csapat nem izgulnék...mert szeretjük egymást,csak azért nehéz lesz.Utolsó,köszönöm neked is a választ! Kedvesek vagytok :) Már egy kicsit jobban érzem magam.
2013. aug. 24. 17:44
6/7 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg úgy felfogni, hogy új emberekkel ismerkedhetsz majd meg, akik a barátaid lesznek! Talán nehéz lesz az ismerkedés de légy nyitott, mosolyogj és sokan keresni fogják majd a társaságodat! :)
7/7 anonim válasza:
tartsál macskát vagy álj a vonat eléééé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!