Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan tudnék boldog lenni?

Hogyan tudnék boldog lenni?

Figyelt kérdés
egy huszas éveiben lévő srác !!HELP

2013. aug. 18. 13:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
fasza :) legyél boldog most c. könyvét olvasta m az is nagyon jó :))
2013. aug. 18. 18:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerezz barátokat és ne sajnáltasd magadat!
2013. aug. 20. 22:35
 13/14 anonim válasza:
Szio:) ugyan ez volt/van velem is egyszerűen semmi nem vidit fel kerülöm a társaságot rossz a kedvem. Én elmentem pszichologushoz,már 5x voltam nála és már érzem a javulást. Próbáld ki,ártani nem árthat :)
2013. okt. 30. 14:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Próbáld meglátni a legapróbb dolgokban is a szépet és próbálj meg mindenért hálás lenni. Gondolj bele, más mit meg nem adna hogy legyen tető a feje fölött, legyen mit ennie, legyen családja, internetje... szóval ne azt nézd hogy mid nincs, hanem, hogy mid van. És amit valaki írt, hogy ne legyen elvárásod, hisz ha túl magas ez a léc, akkor könnyen lehet, hogy sosem fogod megkapni az élettől, amire vágysz, ami mondjuk boldoggá tenne, de ha úgy éled a napjaidat, hogy örülsz annak, hogy itt vagy, hogy egészséges vagy stb, akkor eleve pozitívabban fogod látni az életedet, ami meg abban segít, hogy jó dolgok történjenek veled. Hidd el, a Vonzás törvénye nem humbuk. Nem véletlen jön egyik baj a másik után és nem véletlen pont akkor jönnek a nagy lehetőségek az életben, amikor 1, a legkevésbé számítunk rá és 2, amikor a jelen pillamatban úgy érezzük, minden rendben van az életünkben.
2018. szept. 28. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!