Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Fiúk nektek nem esik rosszul...

Fiúk nektek nem esik rosszul ha durván visszautasít titeket egy lány? Nem rossz ez nektek?

Figyelt kérdés
2013. aug. 4. 21:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim válasza:

60-as voltam, még a következőket írnám le külön kommentben, mert kevésbé tartozik az előzőhöz. Aki azt írta, hogy az 1800-as években még férfi volt a férfi és nő a nő, az nagyon jól látja. Mára kih*rélték a férfitársadalmat teljesen. A nők gatyát hordanak, dolgoznak, kapcsolatot kezdeményeznek, a húsvéti locsolást elutasítják, karrieristák, stb. Felbomlott a férfi/nő szerepkör. Azt nem veszik észre, hogy amiatt, hogy dolgoznak, fele annyit keres ő is meg a férfi is, miközben régen pusztán a férfi keresetéből az egész család megélt. A gyerekek az igazi elszenvedői ennek, akik rossz sztereotípiákat kell megéljenek majd ezekben a "családokban".

A nők azt hirdetik, hogy őket a belső nagyon érdekli. A valóságban ők a legfelszinesebbek. Külső alapján eldöntik, hogy egyáltalán adnak-e esélyt a másiknak és még mielőtt megismerhetnéd, már jársz is vele, mert belesiettet a kapcsolatba. Eszük ágában sincs, hogy kiismerd, mielőtt összejössz vele, mert akkor lehet nem akarnál vele összejönni.

Mára már mást jelent a házi nyúlra nem lövünk kifejezés is, hiszen a nők csúcsragadozókká váltak és ők nem akarnak olyan emberrel összejönni, aki már ismeri őket. Talán ez mindent elárul róluk. Persze a hülye duma ismert, hogy "barátként többet jelentesz nekem, nem szeretném, hogy ha esetleg már nem járnánk, akkor elveszítselek ezért, mint barátot". A legnagyobb szopás ebben az, hogy régen a barátságokból születtek az örök életre szóló házasságok. Nézzétek meg most a válási statisztikákat.

2013. aug. 9. 12:56
 62/71 A kérdező kommentje:
nagyon sok igazságot mondtál. ez tényleg így van. de mi férfiaknak kéne megtörni a jeget. mert ténylegcsak a jóképű "felszínes csajozós betanított dumások" élnek meg. a félémk normilus. férfiaknak már tényleg nem jut semmi. kiszelektálják aa mai nők őket, és ez miatt már kezdeményezni sem mernek.
2013. aug. 9. 13:15
 63/71 anonim ***** válasza:
A pénz számolva, a nő verve jó. :P
2013. aug. 9. 13:21
 64/71 A kérdező kommentje:
ütni vágni őket mint a lovat :D
2013. aug. 9. 13:28
 65/71 anonim válasza:
Én azt mondom, ne sirasd azokat, akiket kiszelektáltak, mert kettőn áll a vásár. Vagyis akiket ki lehet szelektálni, azokkal nem érdemes foglalkozni. Egy normális nőnél annál jóval magasabban van a léc, minthogy a magamutogató májer gyerekekre hajtson.
2013. aug. 9. 13:47
 66/71 anonim válasza:
Előző voltam. Igen-igen, te a fordított felállásról írtál, hogy a nők ejtik ki a férfiakat a jelöltek közül. De nyugodt lehetsz, ő velük nem is járnál jól. Amíg fiatal voltam, addig szép csajt akartam. Ma normálisat. Sajna a kettő nem jár együtt.
2013. aug. 9. 13:50
 67/71 A kérdező kommentje:
de siratom őket! és magam is! mert fogad minket el egyiksem. kajal reménytelen a helyzetünk főleg aki 30-as korukat élik egyedül, és a környzetünkben érzékeljük hogy még 1 gyerekes anyukáknak is jut valaki ha jó buxa. mi meg ki adjuk a lelkünket és lealáznak mert mertünk oda menni.
2013. aug. 9. 13:56
 68/71 anonim ***** válasza:
2013. aug. 9. 14:10
 69/71 anonim ***** válasza:
2013. aug. 9. 14:51
 70/71 anonim válasza:
Rossz a stratégia szerintem, amit alkalmazol. Minden ismerősöm másképp csajozott be. Tánctanfolyamon még egyiknek sem volt pl. sikere, de azt simán megjátszották, hogy egy rendeltek egy üveg whiskeyt meg egy poharat és elkezdtek iszogatni a pultnál. A csajok mentek oda, már csak választani kellett. Annyira viszont soha ne add le, hogy olyan nőre fanyalodsz, akinek már van gyereke. Hidd el, semmi jó nem sül ki belőle. Ő a biztonságot meg a pénzt fogja keresni, a gyereknek sem leszel az apja, de ha még tőled is lesz egy gyereke, na az a legrosszabb.
2013. aug. 9. 14:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!